Pekel'den Öğretmenler Günü'ne Özel Aday Adaylığı Başvurusu

CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nın bir çok önemli kademelerinde görev alan Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu sahibi Ebru Akgün Pekel, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yerel seçimler için Silivri Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı başvurusunda bulundu.

Pekel'den Öğretmenler Günü'ne Özel Aday Adaylığı Başvurusu
Editör: Yaz Dostum
26 Kasım 2023 - 14:58
CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nın bir çok önemli kademelerinde görev alan Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu sahibi Ebru Akgün Pekel, 2024 yılında gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için gönül verdiği partisinden Silivri Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı müracaatında bulundu.

Pekel'in başvuru fotmunu 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde teslim alan İlçe Başkanı İbrahim Kömür, kendisine hayırlı olsun temenni iletti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ebru Akgün Pekel, şunları kaydetti:

Öğretmenler gününde , bir öğretmen olarak  , muftağının her alanında yer almaya çalıştığım , ilmek ilmek hergün öğrenerek yada deneyimleyerek vicdanımı, dostluklarımı , yola çıktıklarımı hiç değiştirmeden,sapmadan, caymadan ,yorulmadan , hergün biraz daha inanarak, söylediklerimin arkasında durarak , 15 yıldır emek verdiğim partimin Meclis üyesi Aday adaylığı dosyasını almış bulunmaktayım..

Öğretmen olarak birçok cana dokunabilmek..
kadın olarak birden fazla kadına umut olmak için çıktığım yolda .. 

Partinin tozunu yutmuş  , partiye emeğini vermiş , terini hakkını , maneviyatını,yeri geldiğinde yüreğini ortaya koymuş herkese çıktığı yolda başarılar diliyorum..
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum