Tamer Bıyıklı, Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı Oldu

CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nın bir çok önemli kademesinde görev alan ve yıllardır Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Harita Mühendisi Tamer Bıyıklı, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için gönül verdiği partisinden Silivri Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurunda bulundu.

Tamer Bıyıklı, Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı Oldu
Editör: Yaz Dostum
25 Kasım 2023 - 19:57

2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Harita Mühendisi Tamer Bıyıklı bende varım dedi.  CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nın bir çok önemli kademesinde görev alan Bıyıklı, gönül verdiği partisinden Silivri Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatında bulundu.

Başvuru dosyasını kabül eden İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Bıyıklı’ya hayırlı olsun temennilerini iletti.

TAMER BIYIKLI KİMDİR?  

25.03.1980 Silivri doğumluyum. Sayalar-Gümüşyaka Mahallesi kökenliğim. İlköğremi Gümüşyaka H.A.S.Ö İlköğretim Okulunda okudum. Meslek Liseleri sınavını kazanarak (1993-1996) İzmir Çınarlı Anadolu Teknik ve E.M.L Harita Kadastro Bölümünü okudum. Üniversite eğitimimi Hacettepe Üniversitesi Harita Kadastro Bölümü ve A.Ö.F lisans Konaklama işletmeciliği bölümlerini bitirdim.

Silivri’nin önde gelen Harita Kadastro Bürolarında çalışarak kendimi alanımda geliştirdim. 2014 yılında Tamer Harita Mühendislik ve Müşavirlik büromu açtım. Halen Silivri-Merkezde mesleğime devam etmekteyim.

Silivri Avcılık ve Atıcılık İstisas Spor Kulübü kurucu üye ve as başkanlık görevi
2017- Silivri Okçuluk Spor Kulübü Kurucu Başkanı halen aktif başkanlığım devam etmektedir.

Kent Konseyi Spor Komisyonu Başkanlığı

Gümüşyaka Spor Kulübü as başkalık görevim devam etmektedir.

2006 yılından beri Serap Yılmaz Bıyıklı ile evliyim bir erkek bir kız iki çocuk babasıyım.
2006 yılından itibaren Silivri Mimarsinan Mahallesi ve şuan Yeni Mahallede ikamet etmekteyim.

Bugüne kadar CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nın Gençlik Kollarından İlçe Yöneticiliğine kadar her kademesinde görev alıp komisyonlarda bulunup partimin bir neferi oldum.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum