Recep Akıncı: Odanın Bütçesi Anlaşmalı Avukat Tutmayı Kaldırmaz

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Recep Akıncı, kendisine rakip çıkan Başkan Adayı Aliş Eren’in şoför esnafının sıkıntılı durumlarda kaderine terk edilmeyeceğini ve hukuki bir desteğe ihtiyaç duydukları zamanda ücretsiz danışmanlık alabileceği anlaşmalı avukat sözüne istinaden konuştu. “Silivri Şoförler Odası’nın anlaşmalı bir avukatı yok” diyen Akıncı, “Yeni dönem için de bunun sözünü veremem. Bu odanın bütçesi kaldırmaz” şeklinde konuştu.

Recep Akıncı: Odanın Bütçesi Anlaşmalı Avukat Tutmayı Kaldırmaz
Editör: Yaz Dostum
17 Mart 2022 - 22:09 - Güncelleme: 17 Mart 2022 - 22:14
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 27 Mart Pazar günü kongresi yapılacak. Mevcut Başkan Recep Akıncı, güven tazelemek isterken karşısına 6 sene kendisinin Başkan Vekilliği görevini yürüten Aliş Eren rakip olarak çıktı. Eren, “Mevcut yönetimdeki en büyük eksikliklerden biri olan hukuki desteği, şoförlerimizin hizmetine sunacağız” diyerek anlaşmalı avukatla birlikte yol alacaklarının sözünü verdi.

Bugün Villa Restaurant’ta kahvaltılı bir toplantı tertip ederek adaylığını açıklayan ve ekip arkadaşlarını tanıtan Recep Akıncı ise, yeni dönem için bunun sözünü veremeyeceğini ifade etti.

“ODANIN BÜTÇESİ KALDIRMAZ”

Recep Akıncı, konuyla ilgili şöyle konuştu:

Bu odanın bütçesi kaldırmaz. Onun dediği gibi “3 tane avukat” tutmak kolay değil. Asgari ücrete kimse çalışmaz. En az 10 Bin TL para isterler. 3 tane avukat, 30 Bin TL.

“ÇALIŞANIN MAAŞINI ÖDE, ÖP DE BAŞINA KOY”

Sen çalışanların maaşını öde de, öp de başının üstüne koy. Şu anda bir tane yönetim kurulu üyemizin ağabeyi var avukat, bana “bir davanız olursa ben size gönüllü bakacağım” diye söz verdi. Ama resmi olarak avukat tutmak için bu odanın gücü yok. O da gelse yapamaz bunu, imkanı yok.

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum