Recep Akıncı sinirlendi: Odanın sekreterini arkama alıp, seçim kazanacakmışım!

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Recep Akıncı, kendisine rakip çıkan Başkan Adayı Aliş Eren’in iddiaları karşısında gerildi. “Sekreter mesele oluyor. Odanın bir tane sekreteri var. Tecrübeli bir sekreter. Sekreteri arkama alıp, seçim kazanacakmışım” diyen Akıncı, “Arkamdan film çeviriyor” şeklinde konuştu.

Recep Akıncı sinirlendi: Odanın sekreterini arkama alıp, seçim kazanacakmışım!
Editör: Yaz Dostum
17 Mart 2022 - 21:39 - Güncelleme: 17 Mart 2022 - 22:28
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 27 Mart Pazar günü kongresi yapılacak. Mevcut Başkan Recep Akıncı, güven tazelemek isterken karşısına 6 sene kendisinin Başkan Vekilliği görevini yürüten Aliş Eren rakip olarak çıktı. “Hizmet İçin Geliyorum, Koltukta Oturmak İçin Değil” diyen Eren’in iddiaları Akıncı’yı kızdırdı.

“ODADA HATALI İŞLERE TANIK OLDUĞU DOĞRU DEĞİL”

Recep Akıncı, iddialar ve kendisine gelen duyumlar üzerine şöyle konuştu:

“Odada -yanlış- falan görmedi. Görse zaten on tane yönetim kurulu üyesi var. 9 tanesi akılsız da bir o mu akıllı? O zaman varsa bir yanlış arkadaşlarını ikna edecekti, çekecekti satırı, beni indirecekti aşağı. Ben iki tane Başkanın yanında yönetim kurulu üyeliği görevi yaptım. Ama ben ne yaptım? Bekir Başkanın yaptığı yanlışları gördüm. Arkadaşlarımı topladım, çoğunluğu arkama aldım. 2008’de odayı genel kurula getirdik. Mücadele ettim. O da böyle mücadele verseydi o zaman.

“ODAMIZIN TECRÜBELİ BİR SEKRETERİ VAR”

Sekreter mesele oluyor. Odanın bir tane sekreteri var. Tecrübeli bir sekreter. Sekreteri arkama alıp, seçim kazanacakmışım! Arkamdan film çeviriyor.

“ADAY OLMAK İÇİN ONDAN İZİN ALACAK DEĞİLİM”

Ben aday olmayacakmışım, sonra olmuşum. Normaldir. Ben aday olmak için ondan izin alacak değilim. Ailem, “yıllardır çalışıp hizmet ediyorsun artık bize de biraz vakit ayır” dedi. İstemediler ama esnafımın yoğun talepleri oldu. Hanımıma çocuklarıma kadar, “Hazır tecrübesi varken Başkan bir dönem daha yapsın” diye söylediler. Bizde kabul ettik. Ben evimden bu desteği almasam zaten aday olmazdım. Bütün İstanbul gelse aday çıkarttıramaz beni. İlk önce evimden destek alacağım ki işimde de başarılı olayım.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum