Ressam İnci Aydar Anısına Yüzme Turnuvası Düzenlendi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silivri Belediyesi iş birliğinde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ilçemizin sevilen ressamı, eğitim gönüllüsü İnci Aydar anısına Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Yüzme Turnuvası gerçekleştirildi. Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinde düzenlenen müsabakalara İstanbul’un çeşitli ilçelerinden özel sporcular katıldı.

Ressam İnci Aydar Anısına Yüzme Turnuvası Düzenlendi
Editör: Yaz Dostum
26 Eylül 2022 - 17:22
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silivri Belediyesi ortaklığında geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ilçemizin sevilen ressamı, eğitim gönüllüsü İnci Aydar anısına Özel Sporcular ve Bedensel Engelliler Yüzme Turnuvası düzenlendi. İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen özel sporcuların katılımı ile Avrupa Hareketlilik Haftasında organize edilen turnuva Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. 



Bedensel engelli, görme engelli, otizmli, down sendromlu ve metal sporcuların birbirleriyle yarıştığı müsabakalarda izleyiciler, engelsiz kulaçların zirveye ulaşmasına tanıklık ettiler. Sevginin ve spor aşkının engel tanımadığı bir kez daha gözler önüne serilirken turnuva, dereceye giren özel sporcuların madalya ile ödüllendirilmesinin ardından sona erdi. 



Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Bünyamin Kurt, konu ile alakalı yapmış olduğu bilgilendirmesinde şunları söyledi:

“İnci Aydar Engelsiz Spor Şenliği Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla rahmetli İnci Aydar anısına düzenlenen yüzme şenliğine İstanbul İl Temsilcisi ve federasyon yetkililerimiz Can Dağaşan, Mesut Özdoğan ve Berna Taşkın Bal ile katılarak özel meleklerimizin sevincine ortak olduk.

Başkanımız Sayın Birol Aydın'ın selamlarını ilettiğimiz bu güzel etkinliği düzenleyen Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a özel bireylere duyarlılığı desteği ve sunduğu fırsat için teşekkür ederiz. Bu farkındalık davranışının diğer belediye ve kurumlarca da örnek alınması dileğiyle organizasyonda emeği geçen sevgili Ahmet Uslu ve değerli ekinine de teşekkür ederiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum