Silivri Ülkü Ocakları, bünyesindeki gençleri ve ailelerini akşam yemeğinde buluşturdu

Silivri Ülkü Ocakları, bünyesindeki gençler ve aileleri için akşam yemeği programı düzenledi. Şöhret Sac Tava ve Balık Restaurant’da organize edilen programda İlçe Ocak Başkanı Özgür Bedel, vakıf olarak yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Silivri Ülkü Ocakları, bünyesindeki gençleri ve ailelerini akşam yemeğinde buluşturdu
Editör: Yaz Dostum
26 Eylül 2022 - 17:11
Silivri Ülkü Ocakları, bünyesindeki gençleri ve ailelerini akşam yemeği programında bir araya getirdi. Şöhret Sac Tava ve Balık Restaurant’da düzenlenen programda aileler birbirleriyle tanışıp sohbet etme imkanı buldular.

Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, program kapsamında bir konuşma gerçekleştirerek ailelere hoş geldiniz dileklerini ilettikten sonra Ülkü Ocakları olarak ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bedel, yapmış olduğu konuşmalarının ardından evlatlarını kendilerine emanet eden ailelerin merak ettikleri sorularını da dinledi ve tek tek yanıtladı.

Program sonunda aileler içten misafirperverliği ve nazik akşam yemeği daveti için Ocak Başkanı Bedel'e teşekkür temennilerini ilettiler.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum