Robotik Kodlama Atölyelerine Tablet ve Bilgisayar Desteği

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) destekli "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin de Olur" Projesi kapsamında Robotik Kodlama konusunda çalışmalar yürüten ekip üyelerine atölye faaliyetlerinde rahatça kullana bilmeleri adına dizüstü bilgisayarlar ve tabletler temin edildi.

Robotik Kodlama Atölyelerine Tablet ve Bilgisayar Desteği
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2020 - 12:04 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 14:22

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen İstanbul Kankınma Ajansı (İSTKA) destekli "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin de Olur" Projesi kapsamında Robotik Kodlama konusunda çalışmalar yürüten ekip üyeleri için atölye faaliyetleri sırasında rahatça kullana bilmeleri adına dizüstü bilgisayarlar getirtildi. Projeden Sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan ve İSTKA Proje Koordinasyon Ekibinin girişimleri doğrultusunda temin edilen bilgisayarların yanı sıra proje kapsamında yer alan Anaokulu içinde tabletler alınarak dağıtılmak üzere yola çıktı.

Söz konusu konuyla ilgili haberdar olan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, eğitime verilen desteklerden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek Aslan ve İSTKA Proje Koordinasyon Ekibine teşekkür dileklerinde bulundu.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum