Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu Bayramın 1'inci Gününde Şehidinin Yanındaydı

Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu idarecileri, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri birlikte okulun ismini taşıyan Şehit Olcay Özcan’ın kabrini Ramazan Bayramı’nın 1’inci gününde ziyarette bulunarak ruhu için dua ettiler.

Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu Bayramın 1'inci Gününde Şehidinin Yanındaydı
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2020 - 12:03
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 22 yıl önce vatani görevini yaptığı esnada şehit olan Silivri – Kadıköylü Olcay Özcan Ramazan Bayramı’nın 1’inci gününde dualarla anıldı. Şehit Olcay Özcan ismini taşıyan İlk ve Ortaokulu idarecileri, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri birlikte Özcan’ın kabri başında toplanarak ruhu için hayır dualarında bulundular.

Üzerindeki toprakta eğitimciler tarafından sulanırken, konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, şunlar kaydedildi:

“Okulumuzun ismini taşıyan Şehit Olcay Özcan’ı İlk ve Ortaokul idarecileri, öğretmen ve okul aile birliği üyeleri olarak On Bir Ayın Sultanı Ramazan Bayramı’nın 1’inci gününde kabri başında ziyaret ettik. Kendisi için hayır dualarında bulunduk.  Ülkemizin birliği, beraberliği, bölünmez bütünlüğü için savaşan ve canlarını seve seve feda eden tüm kolluk görevlilerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Biz onların acılarını hep yüreğimizde hissediyoruz, onları hiçbir zaman unutmuyoruz. Bütün şehitlerimizin makamı cennet olsun.” 

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum