Sağlam: "Covid-19 Bayram Sevincimizin Önüne Geçmemeli"

Silivri İlçe Müftüsü İsa Sağlam, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla Ramazan Bayramında ev ziyaretleri gerçekleştiremeyen vatandaşlar için bir açıklama gerçekleştirdi. Sağlam; “Bayram sevincimizin önüne bu durum geçmemeli, bizler ziyaretlerimizi sesli ve görüntülü görüşmelerle gerçekleştirmeliyiz. Her bir görüşmenin sevgiyi arttıran, sevabı çoğaltan, duaya götüren bir cennet anahtarı olduğunu unutmayalım.” dedi.

Sağlam: "Covid-19 Bayram Sevincimizin Önüne Geçmemeli"
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2020 - 12:18 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 14:12

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını sonrasında Silivri İlçe Müftülüğü, İslami değerleri yaşatmak ve Müslümanlığın gerektirdiği Allah katındaki hükümlülüğü ifade etmek adına sosyal medya platformu YouTube üzerinden yayın yapmaya başladı. İlçe Müftüsü İsa Sağlam Ramazan Bayramı dolayısıyla özel bir program gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutladı.

Pandemi döneminde Ramazan Bayramı için ev ziyaretleri gerçekleştiremeyen vatandaşlara önerilerde bulunan Sağlam, “Bayram sevincimizin önüne bu durum geçmemeli” dedi.

Sağlam, şunları kaydetti:

“Bugün, bayramımız buruk pandemi salgını nedeniyle bayram ziyaretlerimizi gerçekleştiremeyeceğiz. Ancak bayram sevincimizin önüne bu durum geçmemeli, bizler ziyaretlerimizi sesli ve görüntülü görüşmelerle gerçekleştirmeliyiz. Her bir görüşmenin sevgiyi arttıran, sevabı çoğaltan, duaya götüren bir cennet anahtarı olduğunu unutmayalım. Bugün bu bayramda her zamankinden daha fazla bir birimize maddi ve manevi destek olmayı gerçekleştirdiğimiz zaman dilimidir.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum