Sami Barlas; "Cumhuriyet, Bağımsızlık ve Kahramanlık Destanının Tacıdır"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Asırlar boyu hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden aziz milletimizin iradesine pranga vurulamayacağını, şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesi, bu topraklar üzerinde söylenecek sözlerin bitmediğini, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını tüm dünyaya, kanıyla ve canıyla ilan etmiştir” ifadelerini kaydetti.

Sami Barlas; "Cumhuriyet, Bağımsızlık ve Kahramanlık Destanının Tacıdır"
Editör: Yaz Dostum
29 Ekim 2020 - 15:42 - Güncelleme: 29 Ekim 2020 - 15:45
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Cumhuriyetimizin kuruluşun 97'inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“CUMHURİYETİMİZİN, 97. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Barlas, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Aziz Milletimizin verdiği mücadele sonucunda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü idrak etmenin gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

“HÜRRİYETİNDEN VE BAĞIMSIZLIK AŞKINDAN ASLA TAVİZ VERMEYEN AZİZ MİLLETİMİZ, CANIYLA TÜM DÜNYAYA MEYDAN OKUMUŞTUR”

Asırlar boyu hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden aziz milletimizin iradesine pranga vurulamayacağını, şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesi, bu topraklar üzerinde söylenecek sözlerin bitmediğini, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını tüm dünyaya, kanıyla ve canıyla ilan etmiştir.

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI İÇİN KOYDUĞUMUZ HEDEFLERE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Unutmamalıyız ki bugün geçmişimizden aldığımız güçle, Cumhuriyetimizin 100. yılına ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla, birlik ve beraberlik içerisinde yürürken ülke olarak önümüze koyduğumuz hedefleri tek tek gerçekleştirerek, güçlü Türkiye’nin inşasında hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz.

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIZI KUTLUYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Aziz Milletimizin, Silivrili Hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum