Silivri Belediye Meclis Üyeleri'nden Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Silivri Belediye Meclis Üyeleri sosyal medya hesapları üzerinden kutlama mesajları yayımladılar. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilirken, Cumhuriyetimizin kuruluşuna önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz rahmet duaları ile anıldı.

Silivri Belediye Meclis Üyeleri'nden Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Editör: Yaz Dostum
29 Ekim 2020 - 15:46 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 - 00:26
AK Parti ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyelerinin yayımladığı mesajlar şu şekilde;

BARLAS: “BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE SÖYLENECEK SÖZ BİTMEDİ”

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas : Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Aziz Milletimizin verdiği mücadele sonucunda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü idrak etmenin gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Asırlar boyu hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden aziz milletimizin iradesine pranga vurulamayacağını, şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesi, bu topraklar üzerinde söylenecek sözlerin bitmediğini, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını tüm dünyaya, kanıyla ve canıyla ilan etmiştir.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞASINDA HEPİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ”

Unutmamalıyız ki bugün geçmişimizden aldığımız güçle, Cumhuriyetimizin 100. yılına ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla, birlik ve beraberlik içerisinde yürürken ülke olarak önümüze koyduğumuz hedefleri tek tek gerçekleştirerek, güçlü Türkiye’nin inşasında hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Aziz Milletimizin, Silivrili Hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

YAZICI: “CUMHURİYETİN 97. YILINA KAVUŞMAMIZIN HEYECANINI YAŞIYORUZ”

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı : Verdiğimiz bağımsızlık mücadelesinde döktüğümüz kan, acı ve gözyaşına rağmen mücadeleden muzaffer ayrılan ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek, milletin efendiliğini her şeyden üstün tutan Mustafa Kemal Paşa’nın ‘Yarın Cumhuriyeti ilân edeceğiz’ demesinin üzerinden tam 97 yıl geçti. Mustafa Kemal Paşa 29 Ekim 1923 tarihinde 'Türk Milletinin karakterine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir' diyerek ilan ettiği Cumhuriyetin 97. yılına kavuşmanın gurur ve heyecanını bir kez daha yaşıyoruz. Büyük Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

GÜLER: “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler : Cumhuriyetimizin 97.kuruluş yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bayramımız kutlu olsun.

GÖREN: “CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören : 97. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

BÜKE, AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANDI

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Ülkenur Büke : Cumhuriyetimizin 97. yılını coşkuyla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygıyla ve rahmetle anıyorum.

ÇALIŞKAN : “SİLİVRİLİ HEMŞERİLERİMİN BU BÜYÜK BAYRAMINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Orhan Çalışkan : Cumhuriyetimizin kazanımlarının her geçen gün daha da arttığı, demokrasimizin daha da güçlendiği bir dönemde, Cumhuriyetimizin 97. yılını idrak etmekten büyük bir mutluluk duyuyor, tüm Silivrili hemşerilerimin bu büyük bayramını can-ı gönülden kutluyorum. Bu uğurda canıyla bedel ödeyen tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun!

BALCIOĞLU: “CUMHURİYETİ ÇOK SEVİYORUZ”

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu : Biz Cumhuriyeti canı pahasına kuranlardan emanet aldık. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti çok seviyoruz. Ülke olarak hepimiz farklı düşünceler içerisinde olabiliriz. Hepimizden farklı sesler çıkabilir. Ama ortak noktada güzel ülkemiz etrafında birleşe biliyoruz. Bir olabiliyoruz işte bunun adı bence Cumhuriyettir. Asla değişmeyecek olan tek şey vardı; ‘Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir!’ bununla birlikte güzel cennet vatanımızda demokrasi yaşam biçimi haline gelmelidir. Ben bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramınızın kutlu olmasını gönülden diliyorum.

YILDIZ: “CUMHURİYET’İMİZİN DEĞERLERİNİ YAŞATMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZDUR”

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız : Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Millet’inin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan, 97. yaşını kutladığımız Cumhuriyet’imizi tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

VARDAR: “BU MÜCADELE HİÇ DURMADAN SÜRECEKTİR”

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar : Herkes bilmeli ki, Atatürk ilke ve devrimleri, Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır. Biz yurtseverlerin bu uğurda mücadelesi hiç durmadan sürecektir! Cumhuriyet'le nice yıllara...

KIRKICI: “CUMHURİYETİMİZ SONSUZ OLSUN”

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı : Bizlere bir vatan bırakan ve onu Cumhuriyetle taçlandıran Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, Cumhuriyetimiz sonsuz olsun!

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum