Seymen, İBB marifetiyle Örnek Köy olma yolunda

CHP Silivri İlçe Başkanlığının takipleri ve talepleri doğrultusunda Silivri ilçemizin Seymen Mahallesi’nde İBB tarafından yapılacak olan “Örnek Köy” projesi ile ilgili saha çalışmalarına bugün itibari ile başlandı.

Seymen, İBB marifetiyle Örnek Köy olma yolunda
Editör: Yaz Dostum
17 Eylül 2021 - 22:39
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, birincisini Pendik Göçbeyli’de başlattıkları Örnek Köy Proje uygulamasının ikincisini Silivri’de tespit edilen Seymen Mahallesi’nde hayata geçiriyor.

Bu çerçevede CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri İlçe Başkanlığının takipleri ve talepleri doğrultusunda Silivri ilçemizin Seymen Mahallesi’nde İBB tarafından yapılacak olan “Örnek Köy” projesi ile ilgili saha çalışmalarına bugün itibari ile başlandığını duyurdu.

İBB iştiraki BİMTAŞ AŞ.’nin yerinde yaptığı incelemenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve ilgili tüm birimleri ile birlikte inceleme yapıldığını aktaran CHP’li Melih Yıldız, projelendirmek üzere Seymen Mahalle’sini ziyaret ettiklerini belirtti. Ziyarette heyete Seymen Mahalle Muhtarı Bahattin Gença da eşlik etti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum