Seymen Muhtarı Bahattin Gença: Her Şey Daha Da Güzel Olacak İnşallah

Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen Seymen Buluşmasında İBB’nin Örnek Köy projesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Bahattin Gença konuşmasını, “Başkanımız her şey çok güzel olacak diye kısa kesti ama bence her şey daha da güzel olacak inşallah” sözleri ile tamamladı.

Seymen Muhtarı Bahattin Gença: Her Şey Daha Da Güzel Olacak İnşallah
Editör: Yaz Dostum
16 Eylül 2022 - 20:11 - Güncelleme: 16 Eylül 2022 - 20:18
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından yolundan camisine, okulundan alt yapısına kadar yenilenen Seymen Mahallesi Meydanı’nda köy sakinleriyle bir araya geldi. Çay eşliğinde yapılan sohbette Muhtar Bahattin Gença’nın İBB tarafından başlatılan Örnek Köy projesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren bir konuşma yaptı.

“GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SEYMEN ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK MAHALLE OLDU”

Selamlama konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hitap ederek memnuniyetini aktaran Muhtar Gença, şöyle konuştu:


“Sayın Genel Başkanım, İBB Başkanımız yakın zaman önce mahallemize geldi. Sonrasında Örnek Köy projesi hazırlandı. Gördüğünüz şekilde çok güzel bir örnek mahalle oldu. Ben öyle tahmin ediyorum ki ileriki yıllarda diğer mahallelere de bu hizmetler yapılacak. Başkanımız her şey çok güzel olacak diye kısa kesti ama bence her şey daha da güzel olacak inşallah.”

İBB’nin Örnek Köy projesi ile Seymen’e kazandırılan bazı hizmetler şöyle:

- Seymen’de 2,5 kilometre atık su ile yağmur suyu bir gidiyordu. Öncelikle yağmur suyu hattı yapılarak, atık su hattından bağımsız hale getirildi.

- 1,5 kilometrelik köyü baştan sona kat eden yolun asfaltı yapıldı.

- Bölgede bulunan caminin ve okulunun İBB iştirak şirketleri tarafından tamiratları yapıldı.

 - Mezarlıklar Daire Başkanlığı mezar duvarları yapıldı.

- Bakımsız haldeki parkın da rehabilitasyonu gerçekleştirildi, vatandaşlar çayını, kahvesini rahat içebilsin diye büfe konuşlandırıldı.

- Meydan doğal kimliğine uygun olarak yenilendi.
Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum