Seymen; "Yavrularıma iyi bakın olur mu?"

Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla 2019-2020 eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından Hasan Özvarnalı İlkokulu Müdürü Tuğba Seymen, bir açıklama gerçekleştirdi. Okul velilerine sevgi ve saygılarını ileten Seymen, kendilerine pandemi sürecindeki gayret, özveri ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür temennilerinde bulundu.

Seymen; "Yavrularıma iyi bakın olur mu?"
Editör: Yaz Dostum
19 Haziran 2020 - 13:36 - Güncelleme: 19 Haziran 2020 - 15:31
Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla hükümet yetkililerinin almış olduğu kararlar doğrultusunda 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Konuyla ilgili Hasan Özvarnalı İlkokulu Müdürü Tuğba Seymen, okulun resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama gerçekleştirerek tüm velilerine seslendi. Kendilerine sevgi ve saygı dileklerini ileten Seymen, pandemi sürecindeki gayret, özveri ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

Seymen, şunları kaydetti:

“Değerli velilerim; Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de etkileyen salgın nedeni ile sizlerden uzun bir süre ayrı kaldık. Zaman su gibi akarken uzaktan yürüttüğümüz Eğitim-Öğretim sürecinin artık sonuna geldik. Okullara ara verdiğimiz ilk günden bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayret, özveri ve fedakarlık için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. 2020-2021 Eğitim/Öğretim yılında sağlıkla görüşmek üzere hepinize iyi tatiller diliyorum. Yavrularıma iyi bakın olur mu?”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum