"STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! " Proje Ortakları Yemekte Buluştu

Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! " İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) destekli proje ortakları ve iştirakçileri Öğretmen Evi'nde düzenlenen öğle yemeği programında bir araya geldi.

"STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! " Proje Ortakları Yemekte Buluştu
Editör: Yaz Dostum
19 Haziran 2020 - 13:43
Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen "STEM Et Ne Olur, KODLA Senin De Olur! " İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) destekli proje ortakları geçtiğimiz gün Öğretmen Evi'nde düzenlenen öğle yemeği programında buluştu.

Programa; Proje ortaklarından İstanbul Rumeli Üniversitesi adına Öğretim görevlisi Ayşe Tanşu, Proje İştirakçilerinden Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği adına SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Söylet, Projemizin İştirakçilerinden Silivri TÜGVA İlçe Temsilcisi Hasan Özen, İSTKA Uzman Denetleyicisi Ayşen Yazıcıoğlu, Projeden Sorumlu Şube Müdürümüz Erdal Aslan, Proje Eğitmeni Erol Serdar Kırtı, Proje Koordinatörü F. Selcen Kolay ve Proje Koordinatör Yardımcısı Emine Yıldırım katılım gösterdi.

Gerçekleşen programda yaklaşık 2 yıldır yürütülen projenin okullarda uygulanışı, yapılan faaliyetler ve önümüzdeki günlerde yapılması planlanan etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Projeden Sorumlu Şube Müdürü Erdal Aslan, projenin ortak ve iştirakçilerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum