Sezai Yavuz, CHP'den Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

Gümüşyaka Tokatlılar Derneği eski Başkanı Sezai Yavuz, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere yönelik belediye meclis üyesi aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Sezai Yavuz, CHP'den Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı
Editör: Yaz Dostum
28 Kasım 2023 - 21:29 - Güncelleme: 28 Kasım 2023 - 23:25
2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Gümüşyaka Tokatlılar Derneği eski Başkanı Sezai Yavuz, CHP'den Silivri Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 

Başvuru dosyasını İlçe Başkanı İbrahim Kömür'e teslim eden Yavuz, konuyla ilgili açıklamalarında şunları aktardı:

"31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde Güzel bir Silivri için çıktığımız bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyesi Aday adaylığı dosyamı ilçe Başkanımız İbrahim Kömür 'e teslim etim Beni yanlız bırakmayan Çok kıymetli abim Ali Vural Lütfü Vardar Mehmet Yönet  Ramazan Sakallıoğlu Zeynel Yıldız'a çok teşekkür ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Güzel günler göreceğiz. Saygılarımla"

Sezai Yavuz'u başvurusu sırasında yanlız bırakmayan isimler arasında; CHP meclis üyeleri Mehmet Yönet, Lütfü Vardar, geçmiş dönem CHP Meclis Üyesi Ali Vural ve CHP Silivri Belediye Başkanlığı Aday Adayı Doruk Bulut vardı.

Hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Sezai Yavuz'a başvurusunun hayırlı uğurlu olması konusunda iyi dilek ve temennilerde bulundu.




YORUMLAR

  • 0 Yorum