Odak Koleji'nden 8. Sınıflara Sınav Öncesi Moral Motivasyon Gezisi

Odak Koleji 8. Sınıf öğrencileri için LGS öncesi moral gezisi düzenlendi. İstanbul’un simgesi Boğaz’da kahvaltı eşliğinde güne keyifli bir başlangıç yapan öğrenciler, lise tanıma günleri kapsamında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni gezdi.

Odak Koleji'nden 8. Sınıflara Sınav Öncesi Moral Motivasyon Gezisi
Editör: Yaz Dostum
27 Kasım 2023 - 10:25 - Güncelleme: 27 Kasım 2023 - 10:29
Silivri’nin Değeri mottosu ile bölgemizde faaliyet gösteren Odak Koleji bünyesinde eğitim alan 8. Sınıf öğrencileri, geleceklerini yakından ilgilendiren Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde gerçekleştirilen sosyal etkinliklerle moral depoladı.

ÖĞRENCİLER HEM STRES ATTILAR HEM DE SINAV ÖNCESİ MOTİVE OLDULAR

Öğrencileri sınava sadece akademik olarak değil, psikolojik olarak da hazırlayan Odak Koleji öğretmenleri, öğrencilerin birkaç saatliğine de olsa sınav stresinden uzaklaşmaları için İstanbul Boğaz’ına gezi düzenledi. Bu gezide bir araya gelen 8. Sınıf öğrencileri, kendi yaş gruplarıyla sosyalleşerek, keyifli dakikalar yaşadılar. Boğaz’ın tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve eşsiz manzaraları karşısında kahvaltı yapan öğrenciler akabinde eğitimcilerinin rehberliği ile birlikte lise tanıma günleri kapsamında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni gezdi. Taban puanlarını, kontenjan ve öğretim bilgileri ile ilgili bilgi edinen öğrenciler, Silivri’ye büyük çalışma motivasyonu içinde döndüler.

Haber : Hazal BAŞARAN





YORUMLAR

  • 0 Yorum