"Şiddetin Nedenleri ve Şiddete Karşı Alınabilecek Önlemler" Hakkında Söyleşi Düzenlendi

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliği ile Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Programı kapsamında internet üzerinden söyleşi programı düzenlendi. Moderatörlüğünü İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Oğuz Özyaral'ın yaptığı programda "Şiddetin Nedenleri ve Şiddete Karşı Alınabilecek Önlemler" konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

"Şiddetin Nedenleri ve Şiddete Karşı Alınabilecek Önlemler" Hakkında Söyleşi Düzenlendi
Editör: Yaz Dostum
21 Şubat 2021 - 15:07

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Rumeli Üniversitesi işbirliği ile Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Programı kapsamında internet üzerinden söyleşi programı gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Oğuz Özyaral'ın üstlendiği programda, "Şiddetin Nedenleri ve Şiddete Karşı Alınabilecek Önlemler" ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Radyo Televizyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Özarslan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Serap Daş, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ece Ruşen konuşmacı olarak yer aldığı programda akıllara takılan tüm sorular cevaplanırken Özyaral, canlı yayını takip eden tüm eğitimcilere teşekkür temennilerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum