Silivri AB Özel Eğitim Meslek Okulu, "Ben De Varım Hayatın İçinde" projesinde yer aldı

e-Twenning uygulamaları kapsamında Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu, Konya Ereğli Metin Kıratli Özel Eğitim Meslek Okulu, Ordu-Altınordu Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu, İstanbul-Ataşehir Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Ankara-Etimesgut Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Nevşehir-Merkez H. Rasim Üzer Özel Eğitim Meslek Okulu ortaklığında  "Ben De Varım Hayatın İçinde" projesi oluşturuldu. 

Silivri AB Özel Eğitim Meslek Okulu, "Ben De Varım Hayatın İçinde" projesinde yer aldı
Editör: Yaz Dostum
10 Nisan 2021 - 13:51

Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Cemal Özdemir, özel eğitim öğrencilerinin velileri ve öğretmenleri ile çevrim içi ortamda bir araya gelerek "Ben De Varım Hayatın İçinde" projesi üzerine görüş alışverişi gerçekleştirdi.

Özel öğrencilerin okudukları okuldan mezun olduktan sonra hayatlarını idame ettirebilme becerilerinin kazandırılması adına yürütülen proje kapsamında özel öğrencilerin iletişim ve alışveriş becerilerinin geliştirilmesi, özgün çalışmalar yapabilme, kendini ifade edebilme, özgüven ve sosyalleşmelerinin sağlanması hedefleniyor.

Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Cemal Özdemir, bu anlamlı proje çerçevesinde özel eğitim velileri ve öğretmenleri ile çevrim içi ortamda buluştu. Proje ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Özdemir, kurumlarda yapılacak tüm çalışmalara destek vereceğini açıkladı.

Öte yandan projede emeği geçen herkese toplantı sonunda teşekkür temennilerini ileten Özdemir, tüm eğiticilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

2021 yılının Mart ayı itibariyle start alan proje, Haziran ayına kadar devam edecek.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum