Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu Başkanlığına İrfan Yıldırım Seçildi

Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu'nun bugün gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda kan değişimi yaşandı. Kurucu Federasyon Başkanı Tavil Ay bayrağı, üyelerin teveccühü ile Başkanlık görevine seçilen Silivri Muşlular Derneği Başkanı İrfan Yıldırım'a teslim etti.

Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu Başkanlığına İrfan Yıldırım Seçildi
Editör: Yaz Dostum
22 Nisan 2024 - 23:20 - Güncelleme: 22 Nisan 2024 - 23:40
Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu, bu akşam Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenledi. Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu Başkanlığına İrfan Yıldırım’ın getirildiği programda federasyon üyelerinin yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Başkan Yardımcısı Tan Kıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Gökalp Kalaycı, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler de hazır bulundu.

Genel Kurul, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet Raporu ile Bilanço Gelir Gider Raporu’nun paylaşıldığı kurulda, denetim ve faaliyet raporları üyeler tarafından oy birliğiyle ibra edildi.



BALCIOĞLU: TEMSİLİNİZİN ARTMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Silivri’nin sadece bugününü değil, geleceğini de planladıklarını vurgulayan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, burada yaptığı konuşmada Dernekler Yerleşkesi Projesi üzerinde durdu. Balcıoğlu, “Bir sivil toplum yerleşkesi kuracağız. Sizin zenginliğinizi kentin karar alma süreçlerine taşıyarak Geleceğin Silivrisi’ni birlikte inşa edeceğiz. Temsilinizin artması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Kongrenin hayırlı olmasını diliyor, seçilecek yönetime başarılar ve kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.



YILDIRIM: BENİ BU GÖREVE LAYIK GÖREN DEĞERLİ DERNEK BAŞKANLARIMA, YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Genel kurulun ardından üyelere teşekkür konuşması için kürsüye gelen Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu’nun yeni Başkanı İrfan Yıldırım, açıklamasında, “Sayın Divan, Sayın Belediye Başkanım, siyasi partilerimizin değerli ilçe başkanları ve yöneticileri, değerli Muhtarlar Derneği Başkanım ve değerli muhtarlarım, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri, değerli oda başkanlarım, yöre derneklerimizin değerli başkanları, değerli belediye meclis üyeleri, ilçemizin güzide basın mensupları, değerli misafirlerimiz Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu’nun 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Kurucu Federasyon Başkanımız Sayın Tavil Ay’a verdiği emekler ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Beni bu göreve layık gören değerli dernek başkanlarıma, yöneticilerine teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Değerli misafirlerim, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. İnşallah hep beraber kardeşliğimizi kaim kılarak en güzel şekilde hizmet etmek için çalışacağız. Sağ olun, var olun.” dedi.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ ANA KADEME ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

BAŞKAN
İrfan YILDIRIM
Muşlular Dernek Başkanı

BAŞKAN YARDIMCISI
Abdullah ATAŞ
Sivaslılar Dernek Başkanı

GENEL SEKRETER
Abdullah ÖZPOLAT
Selimpaşa Malatyalılar Dernek Başkanı

SAYMAN
Fatih ERBOY
Çanta Karadenizler Dernek Başkanı

ÜYE
Bozan AKCAN
Adıyamanlılar Dernek Başkanı

Haber: Hazal BAŞARAN




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum