Silivri Avcılar ve Atıcılar Derneği'nden Av Sezonuna Özel Etkinlik

Kanuna, kurala ve zamanına uyan yasal avcıların özlemle beklediği kara avcılığında 2021-2022 Av Dönemi 21 Ağustos 2021 Cumartesi (bugün) başladı. Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği, açılışa özel etkinlik düzenledi. Üyeler arasında gerçekleştirilen etkinlikte dernek yönetimi, bıldırcın-üveyik ve domuz kuyruğunu dernek binasına ilk getiren kişilere hediye vereceklerini duyurdu. Avını tamamlayan birçok avcı, hediyelerini dernek yöneticilerinden teslim aldı.

Silivri Avcılar ve Atıcılar Derneği'nden Av Sezonuna Özel Etkinlik
Editör: Yaz Dostum
22 Ağustos 2021 - 00:18
Kara avcılığında 2021-2022 Av Dönemi 21 Ağustos 2021 Cumartesi (bugün) itibariyle başladı. Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği, açılış gününe özel olarak etkinlik düzenledi.

Üyeler arasında yapılan etkinlik derneğin sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Bıldırcın-üveyik ve domuz kuyruğunu dernek binasına ilk getiren kişilere sürpriz hediyeler verildi. Toplam 10 kişinin ödüllendirildiği etkinlik kapsamında ilk 3'e giren isimler 1 kutu tek kurşun, şapka ve fişeklik hediyesi almaya hak kazınırken diğer kişilerde çakı, bıçak, powerbank, oto yıkama ve silah yağının sahibi oldular.



YORUMLAR

  • 0 Yorum