Silivri'de Bora Balcıoğlu Rüzgarı: "Silivri İçin Yürekten"

Silivri, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Belediye Başkanı adayı Bora Balcıoğlu'nun enerjisi ve vizyonuyla hareketleniyor. Belediye Başkanı Adayı Balcıoğlu, "Silivri için Yürekten" sloganıyla yola çıkarak, CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde Silivri’nin dört bir yanını, 2024 yerel seçimlerinde zafer hedefiyle ziyaret etmeye devam ediyor.

Silivri'de Bora Balcıoğlu Rüzgarı: "Silivri İçin Yürekten"
Editör: Yaz Dostum
17 Ocak 2024 - 00:36
Balcıoğlu'nun ilk durağı Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Oda Başkanı Nuray Koçer ve yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bora Balcıoğlu, Silivri esnafının sorunlarına yürekten çözümler sözü verdi. Ardından İlçe Başkanlığı binasında, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları ile buluşan Balcıoğlu, kadınların seçim zaferine katkısının altını çizerek, "Kadınların gücüyle herkesin yaşamak için can atacağı bir Silivri inşa edeceğiz. Silivri’nin tüm kadınları hak ettiği değeri görecek, Silivri’nin tüm kadınları siyasetten iş hayatına kadar toplumun her alanında daha fazla yer alacak” dedi.

Yerel seçim zaferinin ardından Silivri’de Belediye olarak eğitim alanında da iddialı adımlar atacağını belirten Balcıoğlu, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'ı ziyaret ederek, eğitime verdiği önemi vurguladı. Daha sonra Silivri İlçe Müftülüğü'ne giderek İlçe Müftüsü İsa Sağlam ile bir araya gelen Balcıoğlu ve CHP Silivri heyeti, İsa Sağlam’a gerçekleştirdikleri ziyarette Silivri'deki cami ve mescitlerin sorunlarına da çözüm üreteceklerini vurguladı.

Tarım sektörüne yönelik ziyaretlerde ise Trakya Birlik Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Silivri Ziraat Odası ve Silivri 853 No'lu Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ederek, tarım sektörünün Silivri ekonomisi için taşıdığı önemi dile getirdi. Ayrıca Balcıoğlu, tarımsal üretime vurgu yaparak ve çiftçilere destek olma taahhüdünde bulunarak “Silivri’nin bereketli tarım topraklarını koruyacağız.” dedi.

Balcıoğlu ve ekibinin bu yoğun temposu Silivri'nin her kesimine ulaşma ve onların sesini duyma iddiasını gözler önüne sererken, aynı zamanda Balcıoğlu’nun "Silivri için Yürekten" kampanyasının da vücut bulmuş halini ortaya koyuyor.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum