Güraslan: "Volkan Yılmaz yönetimimizi hiçe sayıp hocayla para yolladı"

MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Silivrispor’u her zaman desteklediğini ima etmesi üzerine eski Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan soru bombardımanlarıyla konuya ilişkin cevap verdi. Güraslan, “Şimdiye kadar Otopark ve Otogar gelirlerinden kulüp ne kadar gelir aldı ne desteği verildi? Bizim zamanımızda yönetimimizi hiçe sayarak hoca üzerinden parayı kulübe siz göndermediniz mi? Açıklayın herkes bilsin” dedi.

Güraslan: "Volkan Yılmaz yönetimimizi hiçe sayıp hocayla para yolladı"
Editör: Yaz Dostum
14 Ocak 2024 - 21:58 - Güncelleme: 14 Ocak 2024 - 22:09
Eski Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan döneminde takımın en önemli gelir kaynaklarından olan otogar ve otopark gelirleri MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından kesilerek kulüp maddi zorluklar ile karşı karşıya kaldı. Takıma olan ilgisizliği 5 yıl boyunca devam eden Yılmaz’ın bu tutumu kulüp yöneticileri tarafından sık sık gündeme getiriliyordu.

KULÜP, AKGÜN DURU DÖNEMİNDE DE ZOR DURUMDAYDI

Taylan Güraslan’dan sonra gerçekleştirilen kongre ile birlikte Akgün Duru döneminde de Yılmaz Silivrispor’a olan tavrını değiştirmedi. Yılmaz, otogar ve otopark gelirlerini belediyeye devraldıktan sonra elde edilecek maddiyatı geri kulübe göndereceğini söylemişti ancak vermiş olduğu sözleri tutmadı. Akgün Duru ve Taylan Güraslan da otogar ve otoparktan ne kadar gelir elde ediliyor diye sordular ancak hiçbir cevap alamadılar.

YILMAZ: “SİLİVRİSPOR’A GEREKEN DESTEĞİ VERİYORUM”

Kulüp üzerinden siyaset yürüten Yılmaz, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel basın ile gerçekleştirmiş olduğu görüşmesinde de Silivrispor’u ele aldı. Takımın her zaman yanında olduğunu ima eden Yılmaz, “Belediye başkanının yönetime, hocaya, takıma karışmadığı bir anlayışıyla Silivrispor yönetiliyor” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, şunları söyledi:

“Silivrispor’da benim takdir ettiğim ve beğenerek takip ettiğim bir yönetim kurulu var. Silivri’de yaşayan herkesesin bu arkadaşlara sahip çıkması lazım. Sahip çıkması derken maddi manevi destek vermesini kastediyorum. Ben de onlara gereken desteği veriyorum, kulübe ve yönetim kuruluna. Silivrispor’a destek vermediğim konusundaki maksatlı bir algı yapılmak isteniyorsa bunu Silivrispor kulüp başkanı ve yöneticileri destek verip vermediğimi sorabilirsiniz. Verdiğimiz destekleri burada şunu yaptık bunu yaptık diye anlatmaya gerek yok. Lakin Silivrispor, Silivri’ye yakışan, Silivri’nin özlediği bir yönetim kuruluyla yönetiliyor. Siyasetin içerisine sokulmadığı her siyasi görüşten yöneticinin olduğu, belediye başkanının arka bahçesi haline gelmediği, getirilmediği, belediye başkanının yönetime, hocaya takıma karışmadığı bir yönetim anlayışıyla devam ediyor. Bundan dolayı Silivrispor’a destek vermeye devam edeceğiz”

GÜRASLAN: “OTOGAR VE OTOPARK’TAN KULÜP NE KADAR GELİR ALDI?”

Konuya ilişkin sessizliğini bozan eski Silivrispor Kulübü Başkanı Taylan Güraslan, yaşadığı zorluklardan yola çıkarak sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yılmaz’ın kulüp yöneticilerini hiçe sayıp Antrenör aracılığıyla takıma elden para yolladığını ifade eden Güraslan, bir kez daha takımın eski gelir kaynakları otogar ve otoparkı hatırlatarak ne kadar para toplandığını ve kulübe verildiğini sordu.

Güraslan, şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi Kıymetli Başkanımızın aşağıdaki beyanatına göre 2 adet sadece 2 adet soru sormak istiyorum;

1- Şimdiye kadar otopark ve otogar gelirlerinden kulüp ne kadar gelir aldı ne desteği verildi? Açıklayın herkes bilsin…

2-Yazıda Belediye Başkanının yönetime hocaya karışmadığı bir anlayış derken? Bizim zamanımızda yönetimimizi hiçe sayarak hoca üzerinden parayı kulübe siz göndermediniz mi?

ÇOLAKOĞLU, ŞAŞIRTMADI!

Güraslan bir kez daha takıma olan ilgisiyle gündeme gelirken Silivrispor Kulübü’nün şuan ki başkanı Nuri Çolakoğlu, Volkan Yılmaz ile kötü olmamak adına her hangi bir açıklamada bulunmadı.

Haber: Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum