SİLİVRİ EVLADINI BAĞRINA BASTI

CHP, 2024 yerel seçimlerinde İstanbul’un Silivri ilçesi Belediye Başkan adayı olarak Bora Balcıoğlu’nu gösterdi. Ayağının tozuyla soluğu baba ocağı Gazitepe’de alan Balcıoğlu’nu hemşerileri bağrına bastı. “Kimsenin kaybetmeyeceği, birlikte yönetip, birlikte kararlar alabileceğimiz yönetim için güçlü adımlarla yola çıkıyoruz. Silivri’mizi birlikte yöneteceğimiz günler çok yakında” diyen Balcıoğlu’nun seçilmesi partide de büyük sevinçle karşılandı.

SİLİVRİ EVLADINI BAĞRINA BASTI
Editör: Yaz Dostum
11 Ocak 2024 - 14:48 - Güncelleme: 11 Ocak 2024 - 14:59
CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve yönetiminin ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarına özel düzenlenen programda Bora Balcıoğlu’nun CHP Silivri Belediye Başkan Adaylığı duyuruldu. Balcıoğlu, ayağının tozuyla soluğu baba ocağı Gazitepe’de akabinde parti binasında alarak hemşerileri ile buluştu. Hemşerileri, partidaşları ve yol arkadaşları, Balcıoğlu’na kucak açıp bağrına bastı. Gece yarısında gerçekleştirilen toplantıda onlarca vatandaş tarafından sevgi çemberine alınan Balcıoğlu, “Oldu bu iş oldu. Gecenin saat 00.00’ı. CHP Örgütü adayına sahip çıkıyorsa bu iş olmuştur!” sözleri ile iddiasını vurguladı.  



“HUZURUNUZA PARTİMİZİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK ÇIKMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”

Parti binasında selamlama ve teşekkür konuşması gerçekleştiren Bora Balcıoğlu, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Hiç kimsenin değil CHP’nin evladı olmaktan sonuna kadar gurur duydum. Bugün huzurunuza partimizin Belediye Başkan Adayı olarak çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum. Çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Bu mutluluğumun kaynağı sizlersiniz, Silivri’de yaşayan hemşerilerim. Bu heyecanın temel kaynağı, projeleri ile Silivri’ye yön verecek genç yol arkadaşlarımdır. Çalışma azimleri ile bana güç verecek olan partimizin kadınlarıdır. Benim mutluluğumun kaynağı, tecrübeleri ile Silivri’ye rota çizecek olan büyüklerimizin bana olan destekleridir.


“NE YAPARSAK YAPALIM BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Kurtarıcımızı şehrimizin geleceğine hazırlayacak kadroyu, dışarda aramamıza gerek yok. Bizim kurtarıcıya da ihtiyacımız yok Silivri olarak. Bizim kurtarıcımız, o kadro, işte burada, benim karşımda duruyor, CHP’nin içinde! Ne yapacaksak yapalım birlikte yapacağız. Birlikte çalışıp, birlikte yorulacağız.

“CHP SİLİVRİ’NİN BAŞARISI TESADÜF DEĞİL”

Aday adaylığı süresince her bir arkadaşımız iddia ortaya koydu. Silivri’mizin 35 mahallesinde CHP’den başka siyasi parti gördünüz mü? Yok. Bizler bugün yola çıkmadık. Diğer aday adayı Melih arkadaşım da, Doruk arkadaşım da, Semih arkadaşım da, Dilek arkadaşım da, Rehat hocam da, Can kardeşim de hepsi partimiz için yorulmadan sahada birikimlerini vatandaşlarımızla paylaştılar. İşte bu başarı tesadüf değil. Biz birlikte olursak güçlüyüz. Birlikte olursak başarırız.

“SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM”

Size söz veriyorum değerli yol arkadaşlarım, bana güvenin, hiçbir şekilde sizleri mahcup etmeyeceğim. Birlikte mücadele edip birlikte başaracağız. Başaracağımızı adım gibi biliyorum. Çok şükür alnımız da başımız da dik. Heyecanımız da yüksek, inancımız da tam. Sizlerin yanımda olduğunuzu biliyorum. Benim yanımda CHP ailem var. En önemlisi her yanımızda bir çift mavi gözün ışığı varsa başaramayacağımız hiçbir şey olamaz bizim, yürekten inanıyorum buna.



“ŞARKI DİNLEMEK İÇİN DEĞİL, O ŞARKIYI SÖYLEMEK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ”

Bugüne kadar ulaştığımız her bir evin derdini can kulağı ile dinledik. Gençleri gitmemeleri için ikna ettik. Var gücümüzle umudu örgütledik. Artık vakit geldi. Biz artık şarkı dinlemek için değil, o şarkıyı söylemek için çıkıyoruz yola… Yarım kalan şarkımızı söylemek için bu geceden itibaren yola çıkıyor; başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz.

“SİLİVRİLİ HEMŞERİLERİMİZE SAMİMİYETLE DOKUNACAĞIZ”

Gençlerimizin derdine çözüm bulmak için, esnafın, yaşlının, ev hanımının derdine çare olmak için sahaya çıkıyoruz. Her kesimden, hangi siyasi görüşten olursa olsun, Silivrili hemşerilerime samimiyetle dokunmak için, hiçbir zaman ayrıştırıcı tavrı takınmadan, kullanacağımız dilde herkesin kendini bulacağı bir yönetim anlayışı ile sahaya çıkıyoruz.

“KİMSE KAYBETMEYECEK”

Aradığınızda her bir yöneticimize ve temsilcimize ulaşabileceğiniz, Silivri halkının ve şehrinin çıkarları için cesurca mücadele edebilecek, şeffaf, denetlenebilir bir belediyecilik anlayışı için yola çıkıyoruz. Kimsenin kaybetmeyeceği, birlikte yönetip, birlikte kararlar alabileceğimiz yönetim için güçlü adımlarla yola çıkıyoruz.

“EZANIMIZA, İSTİKLAL MARŞI’MIZA, BAYRAĞIMIZA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

En önemlisi bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok; yeter ki bu birlik beraberliğimizi koruyalım ve sahip çıkalım. Yeter ki bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkalım. Nedir bunlar? CHP’nin kurucu Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze sahip çıkalım. Ezanımıza, İstiklal Marşı’mıza, Bayrağımıza sonuna kadar sahip çıkacağız.



“BİRBİRİMİZLE BARIŞACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Bu kenti birlikte yönetmek için duyduğunuz heyecanı, bana ve partimize olan inancınızı biliyorum. Değerli partililerim, Silivri’mizi birlikte yöneteceğimiz günler çok yakında. Çok az kaldı. Dediğim gibi birbirimizle barışacağız, başaracağız, birlikte büyüyeceğiz, birlikte yöneteceğiz. Beni ve partimizi dün olduğu gibi bugün de yalnız bırakmadığınız için sizlere en içten sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Ve son olarak İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu diyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın, yolumuz açık olsun.”

Balcıoğlu'nun konuşması sonrası parti mensupları alkış tufanı kopardı. Salonda, "Durma İlerle Silivri Seninle!" sloganları yükseldi. 


Haber : Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum