Silivri'de Sektör-Okul Buluşması Düzenlendi

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) üyelerinin katılımıyla sektör-okul buluşması gerçekleştirildi.

Silivri'de Sektör-Okul Buluşması Düzenlendi
Editör: Yaz Dostum
03 Haziran 2021 - 19:10

Sektördeki mesleki gelişmelerin eğitim kurumlarına aktarılması ve karşılıklı iş birliğinin sağlanması amacıyla Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) üyelerinin katılımıyla sektör-okul buluşması düzenlendi.

Program kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, SİAD Üyelerine mesleki eğitimde okul sektör iş birliğinin önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Aynı zamanda sektörün beklentileri doğrultusunda öğrencilerin mesleki eğitimi konusunda işbirliği içerisinde olunması gerektiğini vurgulayan Artar, SİAD üyelerine Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni gezdirerek üretim ve çalışma alanlarını tanıttı.

Sektörlerdeki üretim kalitesini arttırıcı proje fikirlerinin paylaşıldığı program, karşılıklı soru cevap şeklinde devam ederken SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, yeni projelerle mesleki eğitimi çok daha güçlü hâle getirmeyi hedefleyen duyarlı eğitimcilere teşekkür temennilerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum