Keleş'ten, "Atma Recep Din Kardeşiyiz" göndermesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Mayıs ayı meclis toplantısının 4. oturumunda İSKİ genel kurulunda konuşan MHP Grup Sözcüsü ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın, “AK Partili İSKİ en büyük yatırımlarını CHP’li Silivri’ye yapmış” sözlerini kullanması üzerine BK Hukuk & Danışmanlık Bürosu Avukatı Mehmet Keleş, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama kaydederek, “Atma Recep Din Kardeşiyiz” göndermesinde bulundu.

Keleş'ten, "Atma Recep Din Kardeşiyiz" göndermesi
Editör: Yaz Dostum
02 Haziran 2021 - 23:49 - Güncelleme: 03 Haziran 2021 - 00:01

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı Mayıs ayı meclis toplantısının 4. oturumunda İSKİ genel kurulunda konuşan MHP Grup Sözcüsü ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kuruma yönelik geçmiş dönemle alakalı ‘partizanlık yapıldığı' iddialarını yanıtlarken “AK Partili İSKİ en büyük yatırımlarını CHP'li Silivri'ye yapmış” ifadelerinde bulunmasına 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde CHP'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan BK Hukuk & Danışmanlık Bürosu Avukatı Mehmet Keleş'ten manidar bir karşılık geldi.

“Atma recep din kardeşiyiz” göndermesinde bulunan Mehmet Keleş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun halka hizmet noktasında Silivri Belediyesi'nin izinsiz yaptığı yapılara dahi ses çıkartmadığını ileri sürdü.

Keleş, şunları kaydetti:

“Atma recep din kardeşiyiz.

Sayın Belediye Başkanı demiş ki; 'AK Partili İski en büyük yatırımlarını CHP’li Silivri’ye yapmış.'

Biz İBB zabıtalarının Silivri Belediyesinin Boğluca Deresi etrafına koyduğu çiçeklikleri söktüğünü de hatırlıyoruz. Öyle hizmet yağıyordu yani. Silivri Belediyesi, Ekrem Başkan gibi tamamen hizmet anlayışı ile hareket eden bir İBB Başkanı olduğu için şükretmelidir. Sırf hizmet aksamasın, halk için yeter ki kazanım olsun anlayışıyla Silivri Belediyesinin izinsiz yaptığı yapılara dahi ses çıkartmamıştır.

Tabi anlayana!"


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum