Silivri'deki Grandma's Wonderland Oteli keşfedilmesi gereken yerler listesinde

Hürriyet Gazetesi'nin Seyehat sayfasında sonbahar mevsiminde tercih edilebilecek Türkiye'nin en güzel 10 bağ evleri listelendi. Söz konusu listede Silivri'deki bir otel de yer alıyor.

Silivri'deki Grandma's Wonderland Oteli keşfedilmesi gereken yerler listesinde
Editör: Yaz Dostum
13 Eylül 2021 - 23:07
Sonbahar mevsimine adım attığımız bugünlerde Hürriyet Gazetesi yayımladığı Seyahat sayfasında lezzetli yemekleri, konforlu konaklama seçenekleriyle Türkiye'nin en güzel 10 bağ evleri hakkında bilgilendirdi.

Seyehat sayfası yazarlarının belirlediği listeye göre; Silivri'deki Grandma’s Wonderland enler arasındaki yerini aldı.

Okuyucuların beğenisine sunulan otel hakkında Hürriyet Gazetesi Seyahat gezgini Nurgül Büyükkalay yapmış olduğu bilgilendirmelerinde şunları kaydetti:

 
İstanbul'a çok yakın
Grandma’s Wonderland, Silivri

Kolaylıkla ulaşıp İstanbul’un içinde doğayla tazeleneceğiniz Grandma’s Wonderland, Trakya Bağ Rotası üzerinde. Bir şehirden kaçış hikâyesiyle temelleri atılan otelde kafanızı dinlemek için neye ihtiyacınız olduğunu çok iyi biliyorlar. Otelin dört bir yanı yemyeşil. Cabernet sauvignon ve merlot üzümlerinin yetiştiği bağlar, meyve ağaçları, sevimli bir ağaç ev, hamaklar, süs havuzları, açık yüzme havuzu var... Restoranda en önem verdikleri şey, mevsiminde ürün kullandıkları menüler hazırlamak. şeftalili gazpacho, domatesli kiş, Trakya kuzusu ve ılık yaz pilavı, bahçenin meyvelerinden sorbeler ve lavantalı panna cotta menülerindeki lezzetlerden bazıları. (0542) 253 50 80
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum