Silivri Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimine ziyaretçi akını

Silivri Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Soner Oflazoğlu'na, ilçedeki kurum ve SKT temsilcilerinden hayırlı olsun ziyaretleri yapılmaya başlandı.

Silivri Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimine ziyaretçi akını
Editör: Yaz Dostum
13 Eylül 2021 - 22:50
2015 yılından beri Silivri Devlet Hastanesi'nde, Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Uzm. Dr. Soner Oflazoğlu, gectiğimiz ay itibariyle aynı hastaneye Başhekim olarak asaleten atandı.

Yeni görevine alışmaya çalışan Oflazoğlu'na ilçedeki çeşitli kurum ve yöre derneklerinin temsilcilerinden hayırlı olsun ziyaretleri yapılmaya başladı.

Oflazoğlu'nu ziyarete gelen kurum ve STK Temsilcilerinin isimleri şöyle;

Silivri İlçe Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, İl Göç İdaresi Müdürü Seçkin Buğday ve Müdür Yardımcısı Melih Kaykılı, İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Silivri Temsilcisi Mikail Yıldırım, Trabzon ve Trabzonsporlular Derneği Başkanı Aydın Karabina, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökalp Kalaycı, Ali İhsan Özcan, ve Abdülkadir Armutçu, Silivri Kastamonulular Derneği Yönetimi, Silivri Eğitime Destek Platformu Başkanı Şerafettin Yıldırım, Başkan Yardımcısı Recep Çalık, İmam Hatipliler Derneği Başkanı Zekai Bacak ile birlikte İlim Yayma Cemiyet Başkanı Özkan Kerimoğlu.





YORUMLAR

  • 0 Yorum