Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda veda merasimi yapıldı

Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda yıllarca görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve tayini başka bir okula çıkan öğretmenler için kurum içerisinde veda merasimi düzenlendi.

Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda veda merasimi yapıldı
Editör: Yaz Dostum
13 Eylül 2021 - 22:53 - Güncelleme: 13 Eylül 2021 - 23:06

Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda yıllarca görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan öğretmenler Gülüzar İlhan, Hasan Coşkun, Nazife Altunok ve Nilgün Özger ile birlikte başka bir okula tayini çıkan Kuter Ünal için kurum içerisinde veda merasimi yapıldı.

Okul Müdürü Harun Kazancı'nın öncülüğünde yapılan merasimde, eğitimciler hep birlikte pasta keserek plaket ile onurlandırıldılar. 

Ardından okul binası önünde hatıra fotoğrafı çektiren öğretmenler, kendilerine için düzenlenen merasim için Kazancı'ya, teşekkür temennilerini ilettiler.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Kazancı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

Her güzel başlangıcın bir de sonunun olması kaçınılmaz  bir gerçek; g
üzel ülkemizin pekçok okulunda  on yıllarca çalıştılar , yüzlerce öğrencinin yaşamına dokundular.Öğretmenlik yaşamının bu keyifli ve üretken yolculuğunun finali Piri Mehmet Paşa İlkokulunda nasip oldu ; Okulumuzun ulu çınarları olarak arkalarında hoş bir seda bırakarak emekliye ayrıldılar. Öğretmenimiz Gülüzar İlhan’a, Öğretmenimiz Hasan Coşkun’a , Öğretmenimiz Nazife Altunok’a , Öğretmenimiz Nilgün Özger’e emeklilik yaşamlarında, Öğretmenimiz Yıldız Kuter Önal’a gittiği yeni okulunda ve Herbir arkadaşımızın bundan  sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum