Silivri İlçe Tarım; "Büyükbaş Hayvan Pasaportları E-Devlet Üzerinden Temin Edilebilecek"

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, büyükbaş hayvan pasaportları ile ilgili bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda hayvan pasaportlarının artık e-Devlet üzerinde de temin edilebileceği belirtilerek izlenecek adımlar aktarıldı.

Silivri İlçe Tarım; "Büyükbaş Hayvan Pasaportları E-Devlet Üzerinden Temin Edilebilecek"
Editör: Yaz Dostum
05 Nisan 2021 - 17:25

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, büyükbaş hayvan pasaportları ile ilgili resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuru yayımladı. Duyuruda, hayvan pasaportlarının e-Devlet üzerinde de çıkartılabileceği ifade edildi.

Söz konusu bildiride şunlar kaydedildi:

“Bakanlığımızın yeni bir çalışması neticesinde büyükbaş hayvan pasaportlarınızı internet üzerinden evinizden/işyerinizden çıkarabilirsiniz. 

ALINACAK PASAPORTLAR RESMİ GEÇERLİLİĞE SAHİPTİR

 Sığır cinsi hayvan pasaportları tekpencere.tarbil.gov.tr adresinden "belge al" kısmından yetiştiricilerimiz tarafından e-devlet şifresi ile doğrulanabilir olarak alınabilmektedir. Alınan pasaportların resmi geçerliliği bulunmaktadır.

KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPILDIKTAN SONRA PASAPORTLAR ÇIKTI OLARAK ALINABİLECEK

tekpencere.tarbil.gov.tr linki tıklandığında E-Devlet sayfası açılmakta olup, kimlik numarası ve şifre ile girildikten sonra yukarıda bulunan “BELGE AL” kısmı tıklanmalıdır. Buradan İl/İlçe Müdürlüğü seçilmeli, daha sonra hayvanlar görüntülenerek hangi hayvanlar için pasaport alınacağı seçilmelidir. Ardından döner sermaye ödeme sayfasına yönlendirmekte olup kredi kartı ile ödeme yapıldıktan sonra Pasaportlar çıktı olarak alınabilmektedir. 

Tüm yetiştiricilerimize hayırlı olmasını dileriz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum