Silivri'nin İlk SUSHİ Restaurantı Açılıyor

Farklı konsepti ile Silivri'de bir ilk olacak Yeşil Dragon Sushi Restaurant Silivri'de hizmete açılıyor.

Silivri'nin İlk SUSHİ Restaurantı Açılıyor
Editör: Yaz Dostum
04 Ekim 2023 - 19:23 - Güncelleme: 04 Ekim 2023 - 19:29
Japon mutfağına ait hiçbir restaurant olmayan ilçemiz Silivri'de farklı konsepti ve mutfağı ile ilklerin yer alacağı Yeşil Dragon Restaurant, 7 Ekim Cumartesi günü açılıyor. Sushi'nin her türlü çeşitleri, pizza, makarna ve japon mutfağına özgü salataları ile faaliyet gösteren Yeşil Dragon Restaurant açılışını gerçekleştiriyor.

Silivrililerin artık sushi için İstanbul’a gitmelerine gerek kalmayacak. Yeşil Dragon Sushi Restaurant uzman ekibi ile Silivri'de herkesi işletmesine davet ediyor.


Sushilerinde birebir orjinal ve organik malzemeler kullanılıyor. Philadelphia peyniri, taze somon, karides ve kalamar ile sushi çeşitlerinde mutfağının zenginliği ön plana çıkmakta. 7 Ekim Cumartesi Günü saat 13.00’da tüm Silivri halkını açılışa bekleniyor. Yeşil Dragon Sushi Restaurant; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Sarılar Apartman, Atatürk Cd. 45/A A Blok, 34570 Silivri/İstanbul ( Vergi Dairesi Yanı) adresinde Atatürk Heykeli arkasında hizmet veriyor ve sizleri de ağırlamak için sabırsızlanıyor. (Gazete Silivri)





YORUMLAR

  • 0 Yorum