Yeşil Dragon Sushi Restaurant Silivri'de Açıldı

Farklı konsepti ile Silivri'de bir ilk olan Yeşil Dragon Sushi Restaurant Silivri'de açıldı.

Yeşil Dragon Sushi Restaurant Silivri'de Açıldı
Editör: Yaz Dostum
07 Ekim 2023 - 21:36 - Güncelleme: 07 Ekim 2023 - 21:44
Açılışa CHP Silivri ve İBB Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ile Melih Yıldız, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Arif Kanık, Silivri Dernekler Federasyonu İlçe Başkanı Tavil Ay ve davetliler katılım sağladı.

Japon mutfağına ait hiçbir restaurant olmayan ilçemiz Silivri'de farklı konsepti ve mutfağı ile ilklerin yer aldığı Yeşil Dragon Sushi Restaurant 7 Ekim Cumartesi günü açıldı. Sushinin her türlü çeşitlerini, pizza, makarna ve Japon mutfağına özgü salataları ile hizmet veren Yeşil Drago Restaurant açılışına yoğun katılım sağlandı. Silivrililerin artık sushi için İstanbul’a gitmelerine gerek kalmayacak. Yeşil Dragon Sushi Restaurant uzman ekibi ile Silivri'de herkesi işletmesine davet ediyor. Sushilerinde birebir orjinal ve organik malzemeler kullanılmakta. Philadelphia peyniri, taze somon, karides ve kalamar ile sushi çeşitlerinde mutfağının zenginliği ön plana çıkmakta.


Yeşil Dragon Sushi Restaurant, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Sarılar Apartman, Atatürk Cd. 45/A A Blok, 34570 Silivri/İstanbul ( Vergi Dairesi Yanı)
Gazete Silivri





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum