Av. Maşalacı, Dilara ve Oğuz Koçer Çiftinin Nikah Şahidi Oldu

Silivri'de bir dönem gazetecilik mesleğini icra eden Nükhet Tepegöz'ün kızı Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi Genel Koordinatörü Dilara Çapan, 7 Ekim 2023 Cumartesi günü Oğuz Koçer ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini ise ilçenin tanınmış avukatlarından Emrah Maşalacı yaptı.

Av. Maşalacı, Dilara ve Oğuz Koçer Çiftinin Nikah Şahidi Oldu
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2023 - 22:30
Silivri'de bir dönem gazetecilik mesleğini icra eden Nükhet Tepegöz'ün kızı Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi Genel Koordinatörü Dilara Çapan, uzun süredir birlikte olduğu Oğuz Koçer ile evlendi. 7 Ekim 2023 Cumartesi günü Mega Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen çiftin nikah merasimine çok sayıda davetli katılım gösterdi.

NİKAH ŞAHİTLERİ AV. EMRAH MAŞALACI OLDU

Hastalıkta ve sağlık bir ömür boyu birlikte olmaya "Evet" diyen çiftin nikah şahitliğini ise Silivri'nin tanınmış avukatlarından Emrah Maşalacı yaptı.

MAŞALACI'DAN GENÇ ÇİFTE TEBRİK

Konuyla ilgili açıklamalarında genç çiftin mutluluğuna ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Av. Emrah Maşalacı, kendilerini tebrik etti.

Nikah merasiminin sona ermesinin ardından eğlence programı için düğüne geçildi. Davetliler, gece boyunca söylenen şarkı ve türkülere eşlik ederek yörelere özgü oyunlar oynadılar.

Genç çift gece sonunda yanlarında olan ve davetlerine katılım gösteren herkese teşekkür temennilerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum