Silivri'nin köy okullarında yüz yüze eğitim başladı!

Kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında köy okulları bugün açıldı. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Beyciler Mukaddes Sönmez İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. 2. Dönemin ilk ders zilini bizzat kendisi çalan Artar, tüm öğrencilerine derslerinde başarılar diledi.

Silivri'nin köy okullarında yüz yüze eğitim başladı!
Editör: Yaz Dostum
19 Şubat 2021 - 20:53 - Güncelleme: 19 Şubat 2021 - 22:49
2020-2021 eğitim öğretim döneminin 22 Ocak 2021'de başlayan yarı yıl tatili bugün sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığının kararları doğrultusunda, Türkiye genelindeki tüm köy okullarında yüz yüze eğitime bugün itibariyle başlandı. Silivri’de de 1180 öğrenci pandemi koşullarına uygun olarak düzenlenen sınıflarında derslerinin başına geçti.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, bu anlamlı günde öğrencilerini yalnız bırakmadı. Beyciler Mukaddes Sönmez İlk ve Ortaokulu’nda öğrencileriyle bir araya gelen Artar, 2. dönemin ilk ders zilini bizzat kendisi çaldı.

Artar, konuya ilişkin açıklamalarında ise tüm öğrencilere derslerinde başarı temennilerinde bulunurken öğretmenlerine de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Normalleşme sürecinde Silivri’de yüz yüze eğitim öğretime başlayan okullar ise şunlar;

Silivri'de Akören Ümit Aksun İlk ve Ortaokulu, Alipaşa Fethi Erkoç İlk ve Ortaokulu, Beyciler Mukaddes Sönmez İlk ve Ortaokulu,  Büyükkılıçlı İlk ve Ortaokulu, Çayırdere İlkokulu, Çeltik Ortaokulu, Danamandıra İlk ve Ortaokulu, Fenerköy İlk ve Ortaokulu, Gazitepe İlk ve Ortaokulu, Sayalar İlkokulu, Şehit Olcay Özkan İlk ve Ortaokulu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum