Turan'dan, Kadın ve Gençlik Kollarına Atanan İsimlere Hayırlı Olsun Temennisi

Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Ak Parti Silivri İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan kişilere sosyal medya hesabı üzerinden hayırlı olsun temennilerini ileterek başarı dileklerinde bulundu.

Turan'dan, Kadın ve Gençlik Kollarına Atanan İsimlere Hayırlı Olsun Temennisi
Editör: Yaz Dostum
19 Şubat 2021 - 20:34
Ak Partili geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, partisinin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Sevnur Kankaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı vazifesine atanan Muhammed Tayyip Tellioğlu için sosyal medya hesabı üzerinden hayırlı olsun temennilerinde bulunarak başarı dileklerini aktardı.

Turan, konuya ilişkin açıklamarında şunları kaydetti:

“AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan sevgili kardeşim Sn Muhammed Tayyip TELLİOĞLU ve  AK Parti Silivri İlçe Kadin Kolları Başkanlığına atanan değerli Kardeşim Sn Sevnur KANKAYA’yı tebrik ediyorum .. Her iki Başkanımıza Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.. Önceki KK Başkanımız Sn Ülkenur BÜKE’ye ve GK Başkanımız Sn Şafak KARABİNA’ya hizmetleri - Çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum.. ALLAH(CC) Razı olsun ..”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum