Silivri'nin Trabzon'daki Yeni Kaymakamına İlk Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Silivri Kaymakamlığı görevine atanan Trabzon Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan’a Silivri'den ilk hayırlı olsun ziyareti, Silivri Trabzon ve Trabzonsporlular Derneği Başkanı Aydın Karabina ile beraberindeki AK Partili isimlerden geldi. 

Silivri'nin Trabzon'daki Yeni Kaymakamına İlk Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirildi
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2021 - 20:12
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 2016 yıldan beri Silivri Kaymakamı olarak görev yapan Ali Partal, 5 yıllık görev süresini tamamladı ve Bursa Osmangazi Kaymakamlığı görevine atandı.

Yapılan değişikle birlikte Partal'ın yerine Trabzon Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan atandı. 

İki kaymakamda yeni görev yerlerine geçmek için son hazırlıklarını neredeyse tamamladı.

Silivri'nin Trabzon'daki, yeni kaymakamına ilk ziyaret Silivri Trabzon ve Trabzonsporlular Derneği Başkanı Aydın Karabina ve yönetiminden geldi. Trabzondaki makam odasında Toğan'ı ziyaret eden dernek heyetine, AK Partili isimler de eşlik etti.

Gerçekleşen ziyaret sırasında AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Ortahisar Nufüs Müdürü Adil Karabina ve AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nda yıllarca görev yapmış Salih Usta ve Metin Karabina yer aldı.

Görüşmede Silivri hakkında sohbetler edildi, Toğan'a yeni görevinde hayırlı olsun temennileri iletildi. 

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona ererken Toğan, tüm misafirlerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür temennilerini aktardı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Sena Karabina Devravut
    2 yıl önce
    Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar dileriz. Şimdiden hoşgeldiniz ????