Silivri Şoförler Odasının Seçim Sonuçları Açıklandı

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın bugün Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. 536 kişinin oy kullandığı kongrede Mevcut Başkan Recep Akıncı oy çokluğu ile yeniden göreve getirildi.

Silivri Şoförler Odasının Seçim Sonuçları Açıklandı
Editör: Yaz Dostum
27 Mart 2022 - 19:44 - Güncelleme: 27 Mart 2022 - 19:54
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın bugün Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlendi. 

Palmiye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Gelecek Parti Silivri İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar  Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, Beyazıt Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Aziz Şentürk, Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahir Ereke, Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sacit Şık, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Silivri Yeni Sanayi Sitezi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Servisçiler Derneği Başkanı Muharrem Şentür, Silivri Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta, Silivri Güreş Ağası Değirmenköy İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Erkan Varol, Silivri Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri Ağası Çetin Ceylan, belediye meclis üyeleri, davetliler ve çok sayıda şoför esnafı katılım gösterdi.



Mavi liste ile odanın Mevcut Başkanı Recep Akıncı, güven tazelemek isterken karşısına 30 yıllık şoför esnafı, 13 sene odaya emek veren, bunun 6 senesinde Başkan Vekilliği görevini yürüten, tanık olduğu hatalı işler neticesinde görevinden istifa ederek ayrılan Aliş Eren kırmızı liste ile kendisine rakip olarak çıktı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasın ardından toplantı start aldı. Divan Başkanlığı seçiminin de gerçekleşmesinin ardından oda faaliyetleri ve bütçe görüşmeleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 2 adayında şoför esnafına hitaben konuşmalarını yapmalarının ardından seçime geçildi.

Yapılan oylama sonucunda toplamda 536 kişi oy kullandı. Kırmızı liste ile seçimlerde yer alan Aliş Eren 244 oy elde ederken, Odanın Mevcut Başkanı Recep Akıncı 288 oy kazandı. 4 oyun ise geçersiz sayıldığı seçimde Akıncı, şoför esnafının teveccühü ile yeniden yönetime getirilmiş oldu.

Haber : Batuhan Güçlü

İşte, Akıncı’nın listesindeki isimler;

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Ercan Usta (Kara Yolu Yük Taşımacılığı)

2-Salıh Güler (Minibüsçülük)

3-Gürkan Ölçer (Taksicilik)

4-İsmail Vardar (Minibüsçülük)

5-Dilaver Tunalı (Servis Aracı İşletmeciliği)

6-Güray Daylan (Otobüsçülük)

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1- Mümün Er (Taksicilik)

2- Erdoğan Elma (Servis Aracı İşletmeciliği)

3-Sami İbracık (Otobüsçülük)

4- Haşim Nail Turfan (Kara Yolu Yük Taşımacılığı)

5-Himmet Adıyaman (Servis Aracı İşletmeciliği)

6- Yekta Güreş (Oto Galerici)

7- Hikmet Mesoğlu (Servis Aracı İşletmeciliği)

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Erdal Karabıyık (Minibüsçülük)

2-Ercan Özcan (Minibüsçülük)

3-Doğan Kılıçarslan (Servis Aracı İşletmeciliği)

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-Kadir Ulu (Minibüsçülük)

2- Erdoğan Kaptan (Minibüsçülük)

3- Erman Mutlu (Taksicilik)




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum