Silivri Ülkü Ocakları, Esnafa Siftah Parası Dağıttı

Silivri Ülkü Ocakları, pandemi döneminde zor zamanlar geçiren ilçe esnafı için sabahın ilk ışıklarıyla beraber işletmelerin kapılarına siftah parası bıraktı.

Silivri Ülkü Ocakları, Esnafa Siftah Parası Dağıttı
Editör: Yaz Dostum
02 Haziran 2021 - 21:02 - Güncelleme: 02 Haziran 2021 - 21:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından duyurduğu haziran ayına ilişkin kademeli normalleşme süreci kapmasında yeniden açılan esnaflar için Silivri Ülkü Ocakları, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Pandemi döneminde zor zamanlar geçiren esnaflara sabahın ilk ışıklarıyla beraber ülkücüler, işletme sahiplerine dükkanlarını açmadan kapılarına zarf içerisinde bereket duasıyla birlikte 1 TL siftah parası bıraktı.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, şunları kaydetti:

“Silivri Ülkü Ocakları olarak pandemi döneminde zor zamanlar geçiren ilçe esnafımıza moral vermek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına sabahın erken saatlerinde sahadaydık. 1 haziran itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı kademeli normalleşme süreci kapsamında yeniden açılan işletmeleri kapı kapı dolaşarak esnaf sahiplerimiz dükkanlarına gelmeden bereket dualarımız ile birlikte zarf içerisinde kapılarına siftah parası bıraktık. Kendilerine yüce Allah'tan bol ve bereketli kazançlar diliyor, etkinlikte desteği olan herkese teşekkür ediyorum.” 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum