Silivri'deki Tokatlı gençlerden kan bağışı organizasyonu

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği ve Türk Kızılay iş birliği ile Uğur Mumcu Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Silivri'deki Tokatlı gençlerden kan bağışı organizasyonu
Editör: Yaz Dostum
02 Haziran 2021 - 21:03 - Güncelleme: 02 Haziran 2021 - 21:32

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında COVID-19 pandemisi kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamaları ve mevsimin etkisiyle kan stokları gerileyen Türk Kızılay iş birliği ile Uğur Mumcu Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğini benimsetmek ve bu konuda bir farkındalık oluşturmak amacıyla "Sana İhtiyacım Var Kan Dostum" sloganıyla gerçekleştirilen organizasyona ilçe sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

TOKKON gençlerinin kan vererek öncülük ettiği bağış organizasyonuna katılım gösterenler arasında arasında; Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz, AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tayyip Tellioğlu, İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu (İSTOKDEF) Başkanı Rasim Yağar, TOKKON Genel Başkan Vekili Ömer Geçit, Tokat Sulusaray Tekke Yeni Köyü Derneği Başkanı Duran Yapıcı, Tokat Reşadiye Bozcalı Kasabası Derneği Başkanı Emrah Erdoğan, TOKKON Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Yıldız ve geçmiş dönem MHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan vardı.

Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan TOKKON Gençlik Kolları Silivri Temsilcisi Ahmet Yapıcı, bu tür organizasyonların oldukça önem arz ettiğini belirterek kampanyaya destek veren herkese teşekkür temennilerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum