Yeniden Refah Silivri İlçe Başkanlığından kan bağışına destek

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği ve Türk Kızılay iş birliği ile Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı destek verdi.

Yeniden Refah Silivri İlçe Başkanlığından kan bağışına destek
Editör: Yaz Dostum
02 Haziran 2021 - 21:04 - Güncelleme: 02 Haziran 2021 - 21:34

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği, COVID-19 pandemisi kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamaları ve mevsimin etkisiyle kan stokları gerileyen Türk Kızılay’ına destek olmak adına kan bağışı kampanyası düzenledi.

"Sana İhtiyacım Var Kan Dostum" sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonda ilçe sakinleri yoğun katılım gösterirken, Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Mahmut Güçlü de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte davetliler arasında yer aldı.

GÜÇLÜ, ORGANİZASYONUN EV SAHİPLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Kan bağışı organizasyonu devam ettiği sırada Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Mahmut Güçlü, TOKKON Gençlik Kolları Silivri Temsilcisi Ahmet Yapıcı ve Türk Kızılay Silivri Şubesi Başkanı Yunus Emre Kılıç ile sohbetlerde bulunarak organizasyonun durumu hakkında bilgiler aldı.

GÜÇLÜ’DEN TEŞEKKÜR

Öte yandan konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Güçlü, kan bağışı çalışmalarına destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade ederek organizasyonda emeği geçen kişilere teşekkür temennilerini iletti. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum