Silivrili İşadamı Memleketi Malatya'ya Okul Yapacak

Mesan Kilit A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyesi Rıdvan Mertöz, Cem TV ekranlarında yayımlanan Nihal Coşkun'un sunduğu Başarı Hikayeleri programına konuk oldu. Eğitim yatırımları üzerine bilgilendirmede bulunan Mertöz, memleketi Malatya’ya yeni bir okul kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Silivrili İşadamı Memleketi Malatya'ya Okul Yapacak
Editör: Yaz Dostum
20 Ekim 2020 - 22:10 - Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 22:14
Silivri’nin tanınmış iş insanlarından Mesan Kilit A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyesi Rıdvan Mertöz, Cem TV’de Nihal Coşkun'un sunduğu Başarı Hikayeleri programına konuk oldu. Mertöz yayında memleketi Malatya’da kendisinin de okuduğu ilkokulun bakımsızlık nedeniyle atıl olarak kaldığını, bu sebeple yıkılıp yeniden yapılması için girişimlerde bulunduğunu ve ilgili yetkililerle görüşüp çalışmaların başlatıldığını aktardı.

“OKUDUĞUM İLKOKULUN DÖKÜLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM”
 
Rıdvan Mertöz, konuya ilişkin şunları kaydetti: “Yaklaşık 1-1,5 yıl evvel memleketime gittiğimde okuduğum ilkokulun çok döküldüğünü gördüm. Bu okulun yıkılıp yeniden yapılması gerektiğinizi Malatya’mızın Valisine ve Emniyet Müdürüne söyledik. Onlarda önce ‘Biz burada gerekli işlemleri yapıp eskisini yıkarız, sizde yenisi yaparsınız’ dediler. Bu şekilde yapılması düşünülürken, bizim çocukluğumuzun geçtiği semtte imar durumu oluşmasından dolayı ihtilaflar oluştu.

“VALİLİK VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖSTERDİĞİ YERDE İNŞAATA BAŞLAYACAĞIZ”

Valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü bize başka bir yer gösterdi. Benim çocukluğumun geçtiği, evimizin olduğu yere de oldukça yakın bir arsa tahsis ettiler. Orada inşaata başlayacağız. Ama ne yazık ki Nisan-Mayıs ayında temelini atmayı düşündüğümüz olayı bu pandemiden dolayı 7 ay ertelemek durumunda kaldık. Durum gecikti. En kısa zamanda Malatya’ya gidip, protokol yapacağız.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum