Silivri'nin Millet Bahçesi Projesi 1 Ay Sonra İhalede! Hükümet Konağı Yolda!

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Silivri İlçe Stadyumunun bulunduğu alanda yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Yeni Hükümet Konağı projeleri ile alakalı bilgilendirmede bulundu. Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile konuyla alakalı görüştüklerini belirten Kaynarca; “Silivri Millet Bahçesi yaklaşık 1 ay sonra ihaleye çıkacak. Hükümet Konağı Projesi ise yeniden düzenlemeden kaynaklanan revizyon planı nedeniyle öngörülen süre ileri bir tarihe alındı” dedi.

Silivri'nin Millet Bahçesi Projesi 1 Ay Sonra İhalede! Hükümet Konağı Yolda!
Editör: Yaz Dostum
23 Ekim 2021 - 23:18 - Güncelleme: 23 Ekim 2021 - 23:24
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremde hasar gören ve kullanılamaz durumda olan ilçe stadının bulunduğu alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Hükümet Konağı projeleri alakalı sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Kamuoyunun merak ettiği konuyla alakalı Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile görüştüğünü ifade eden Kaynarca, Millet Bahçesi Projesinin 1 ay sonra ihaleye çıkacağını belirtti. Öte yandan Hükümet Konağı Projesi’nin de yeniden düzenlemeden kaynaklanan revizyon planı nedeniyle öngörülen sürenin ileri tarihe alındığını ifade etti.

Kaynarca, açıklamalarında şunları kaydetti:

"Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sn. Fatma Varank, Silivri millet bahçesinin ise yaklaşık 1 ay sonra ihaleye çıkacağını belirtti. Hükümet konağı projesinin 5 metre geri çekilmesi gerektiği için yeniden düzenlemeden kaynaklanan revizyon planı nedeniyle öngörülen süre biraz ileri tarihe alınmış oldu. Volkan Başkanın da belediye hizmetlerini içeren katkılarıyla süreci hızlandıracak ve yakında millet bahçesinin temelini atmış olacağız inşallah.”

Haber : Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum