Silivrispor Lige Galibiyetle Başladı

TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grup ekiplerinden Silivrispor, geçtiğimiz hafta sonu ilk maçına çıktı. Görükle İpekspor karşısında kozlarını paylaşan kırmızı-mavili ekip 50. dakikada atılan tek gol ile birlikte 3 puanın sahibi oldu.

Silivrispor Lige Galibiyetle Başladı
Editör: Yaz Dostum
03 Ekim 2022 - 08:56 - Güncelleme: 03 Ekim 2022 - 18:10
Ligin ilk haftasında Görükle İpekspor'u kendi sahasında ağırlayan Silivrispor, karşılaşmanın 50. dakikasında Arashan Altuntaş’ın attığı gol ile birlikte ilk galibiyetini aldı. Kırmızı-mavili ekibin amigo taraftar grubu KASABA'nın tezahüratları ile moral ve motivasnu yüksek bir şekilde sahaya inen kırmızı-mavili ekip sergilediği takım oyunuyla adeta göz doldurdu.

İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası kıyasıya mücadele ile geçen karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Silivrispor kontralarla rakip kaleye yüklenmeye çalıştı. Karşılıklı ataklardan yararlanamayan iki takımda 0-0 eşitlikle ilk yarıyı noktaladı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise Silivrispor daha baskılı bir şekilde oynamaya başladı. Karşılaşmanın 50. dakikasında korner atışı kazanan kırmızı-mavili ekip ceza alanı içine yapılan ortaya çok iyi zamanlama ile yükselen Arashan Altuntaş’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Silivrispor 3 puanın sahibi oldu.

Müsabakayı izleyeme gelen isimler arasında; CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen de vardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum