Şipka, 3 ayrı seminerden katılım sertifikası aldı

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Spor Uzmanı Sercan Şipka, Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen Bireysel Motivasyon ve İletişim Becerileri, Kişisel Markalaşma, Etkili Hedef Belirleme ve Doğru İş Seçimi derslerinin seminerlerine katılım göstererek sertifika aldı.

Şipka, 3 ayrı seminerden katılım sertifikası aldı
Editör: Yaz Dostum
26 Ocak 2021 - 22:14 - Güncelleme: 26 Ocak 2021 - 22:16
Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği tarafından 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında Bireysel Motivasyon ve İletişim Becerileri, Kişisel Markalaşma, Etkili Hedef Belirleme ve Doğru İş Seçimi konularında seminer düzenlendi. Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Spor Uzmanı Sercan Şipka da derslere katılım göstererek sertifika aldı.

Spor alanında çalışan insanların mutlaka bu seminerlere katılması gerektiğine dikkat çeken Şipka, konu hakkında yapmış olduğu bilgilendirmelerinde şunları kaydetti:

“Spor alanında çalışan insanların, katılması gereken eğitim serilerinden olan; Bireysel Motivasyon ve İletişim Becerileri, Kişisel Markalaşma, Etkili Hedef Belirleme ve Doğru İş Seçimi derslerinin seminerlerine katılarak, sertifikalarımızı aldık. Böylece yeni bilgilerle, zihnimizi tazelemiş olduk.”







YORUMLAR

  • 0 Yorum