Şoförler Odası'nın Yeri Kurumların El Ele Vermesiyle Hizmete Açıldı

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni hizmet binası Silivri Belediyesi, İSTESOB, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi, Silivri Birleşik Esnaf Sanatkarlar Odası ile Silivri Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin katkılarıyla yapıldı. Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi yönetim binasının üst katına taşınan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni yerine bugün Başkan Recep Akıncı ve yönetiminin ev sahipliğinde açılış töreni düzenlendi.

Şoförler Odası'nın Yeri Kurumların El Ele Vermesiyle Hizmete Açıldı
Editör: Yaz Dostum
23 Mart 2021 - 15:13 - Güncelleme: 23 Mart 2021 - 22:26
 
Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin yönetim binasının üst katı Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bedelsiz kiralanmıştı. Silivri Belediyesi, İSTESOB, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi, Silivri Birleşik Esnaf Sanatkarlar Odası ile Silivri Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin katkılarıyla yapılan tadilat sonrası yeni hizmet adresine taşınan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, bugün saat 14.00’da açılış töreni gerçekleştirdi. Törene Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, Avukat Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.  

AKINCI: TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, açılış töreninde şu konuşmayı gerçekleştirdi: “Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odamızın yeni hizmet binasına taşınması vesilesi ile gerçekleştireceğimiz açılış törenine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Yeni hizmet binamızın odamıza tahsil edilmesinde, prosedürlerin gerçekleştirilmesi ve tadilatın yapılmasında Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz, baştan sona kadar bizlerden desteğini esirgememiştir. Maddi ve manevi her türlü destekleri için odamız ve esnafımız adına Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Ayrıca esnaflarımızdan ve odamızdan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İSTESOB Başkanı Sayın Faik Yılmaz’a teşekkürü bir borç biliriz. Komşu olarak aynı binada hizmet vereceğimiz Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan’a da yapmış olduğu fedakarlık ve destekleri için teşekkür ederiz. Binamızın tadilatı sırasında katkıda bulunan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Nuray Koçer’e, Silivri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin’e ve tüm emeği geçenlere katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Uzun yıllar istediğimiz bir olayı bugün gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

“ÜYELERİMİZ ODAMIZDAN HİZMET ALIRKEN, TAMİR VE BAKIM İŞLERİNİ SANAYİDE KOLAYLIKLA HALLEDEBİLECEK”

Odamıza kayıtlı esnafımız, ulaşım sektöründe motorlu araçları ile faaliyet gösterdiğinden sanayi esnafı da bizim bir parçamızdır. Yeni binamızda hizmet atmak için araçları ile gelip park sorunu yaşamadan işini hallederken tamir ve bakım işlerini de aynı zamanda zaman kaybı yaşamadan sanayide yaptırabilecekler. Göreve geldiğimizden beri sıkıntılı bütçemizle üyelerimizin menfaatlerini gözeterek odamızın bir kuruşuna bile zarar vermemek adına uğraş verdiğimizden dolayı odamıza bu taşınma durumu maddi destek sağlamıştır. Hayırlı olmasını diliyoruz…”

Recep Akıncı’nın akabinde Başkan Volkan Yılmaz ve Kaymakam Ali Partal birer konuşma yaparak Şoförler Odası’nın yeni yerinin kazandırılmasının el ele, gönül birliğiyle hareket etmenin sonucu olduğunu vurguladı ve hayırlı olsun dilekleriyle konuşmalarını noktaladı. Konuşmaların ardından protokol mensupları kurdele kesimini gerçekleştirdi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum