Suat Sevaz: Değirmenköy'e Yapılmak İstenen İhanete Millet Karar Verecek

AK Parti Değirmenköy önceki dönem Mahalle Başkanı Suat Sevaz, “Değirmenköy'de Enflasyona Yenik Düşmüş Satılık Sanayi Arsası Ve Kiralık Depo” başlığı altında bir yazı kaleme alarak hem Değirmenköy Sanayisi ve Taşıyıcılar Kooperatifi’nin de olduğu alanda kalan 134 Ada 4 Parseldeki arazinin MHP’li Silivri Belediyesi tarafından satışa çıkarılması kararına hem de Değirmenköy Mezbaha alanını ihale ederek depo amacıyla kiralamak isteyen CHP’li İBB yönetimine tepki gösterdi. Sevaz, “Bir şeyi satıp bir daha üzerinde söz sahibi olamamak mı ihanet yoksa kiraya vermek mi? Bunun yine kararını millet verecektir” dedi.

Suat Sevaz: Değirmenköy'e Yapılmak İstenen İhanete Millet Karar Verecek
Editör: Yaz Dostum
15 Eylül 2023 - 11:23
“VOLKAN YILMAZ, DEĞİRMENKÖY’ÜN EN GÖZDE ARAZİSİNİ BİRDENBİRE İHALE YOLU İLE BAŞKA BİR ŞİRKETE SATMA KARARI ALDI”

AK Parti Değirmenköy önceki dönem Mahalle Başkanı Suat Sevaz’ın Değirmenköy Mahallesi’nde yaşanan tatsız durumlara ilişkin tespitlerini içeren açıklaması aynen şöyle:


“Değirmenköy'de Enflasyona Yenik Düşmüş Satılık Sanayi Arsası Ve Kiralık Depo. Değirmenköy'de bir yer var sanayi yeri eski imam emeklisi bir beyefendi bu yeri şirketi aracılığıyla satın almak istiyor. Sayın Başkanımız bu adamın işine taş koyup özel şirkete gitmesin diyerek istemiyor ve milli emlaktaki yeri alıp belediye bünyesine kazandırıyor. Peki ya sonrası sonra da köyün en güzel en gözde olan bu yeri arsayı ifraz yapma marifetiyle ikiye bölünüyor. Bir bölümüne dükkan yapılıp diğer bölümünü de artan işçi maliyetlerinden sebep ihale usulü ile satışa çıkarılacağı yönünde karar veriliyor. Özel şirketin eline geçirilmek istenmeyen arsa birden bire ihale usulü ile bir başka şirketin almasına vesile olunacak hale geliyor.

“İBB DE MEZBAHA YERİMİZİ DEPO AMAÇLI KULLANDIRMAK İSTİYOR”

Bitti mi sonra bir duyuyoruz. İBB bizim mezbaha yerini özel bir şirkete depo amaçlı kiralamış gel birde buradan yak. Birileri satıyor diğeri kiraya veriyor.

“BİR ŞEYİ SATIP BİR DAHA ÜZERİNDE SÖZ SAHİBİ OLAMAMAK MI İHANET YOKSA KİRAYA VERMEK Mİ?”

Tabi satan kiraya verene hain diyor, kiralayan hadi be oradan sensin hain diyor, hainlik kahramanlık ezgileri ve methiyeleri düzülmeye başlıyor. Bir şeyi satıp bir daha üzerinde söz sahibi olamamak mı ihanet yoksa kiraya vermek mi? Bunun yine kararını millet verecektir.

“HERKESİ VİCDAN MUHAKEMESİ YAPMAYA DAVET EDİYORUM”

Ez cümle susanlar konuşmayalar arka kapıda fiskos yapanlar için; rahatınız bozulmasın diye hangi doğrudan vazgeçtiyseniz; o fiyata satıldınız ve bir gün SATILACAKSINIZ demektir. Burada herkesin tüm ideolojik ve partisel kimliklerini kenara bırakıp vicdan muhakemesini yapmaya davet ediyorum. Sürçü lisan ettiysek affola. Saygılarımla…”

Haber : Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum