Tarihi köprüde vedalaştılar

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bursa Osmangazi Kaymakamlığı görevine atanan Silivri Kaymakamı Ali Partal ve beraberindeki eşiyle ilçedeki Sultan Süleyman Köprüsü üzerinde veda fotoğrafı çektirdi.

Tarihi köprüde vedalaştılar
Editör: Yaz Dostum
22 Ağustos 2021 - 20:47
Silivri Kaymakamı Ali Partal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bursa Osmangazi Kaymakamlığı görevine atandı. Aralık 2016’dan beri ilçemizde görev yapan Partal, yeni hizmet yerine gitmek için hazırlanıyor.

5 yıllık görev süresinin sona ermesinin ardından son defa Silivri'yi eşiyle birlikte dolaşmaya çıkan Partal, Kaymakamlık makamının da katkıları ile İstanbul Valiliği tarafından restorasyon işlemi tamamlanan tarihi Sultan Süleyman Köprüsü'nde AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile görüştü.

Köprü üzerinde son görüşmelerini gerçekleşen ikili birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Vekil Kaynarca, bu görüşmeyle ilgili şunları söyledi:

“Silivri Kaymakamımız Sn. Ali Partal ve değerli eşi Gülay Hoca’m ile Silivri sahilindeydik. Tarihi Mimarsinan Köprüsü’nün Valiliğimiz tarafından restoresi sürecinde de emeği olan kıymetli kaymakamımız ilçemizde hoş bir seda bıraktı. Silivri’deki görev süresini başarıyla tamamlayarak, Bursa’nın nüfusu itibariyle 56 ilden büyük merkez ilçesi Osmangazi’ye atanan kıymetli kaymakamımıza, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Adını Osmanlı Devleti’nin kurucusundan alan, Bursa’nın en büyük ilçesi Osmangazi, üzerinde yaşayan 3 medeniyetin derin izlerini taşıyan tarihi bir ilçe. Devlet tecrübesi ve naif kişiliği ile  ilçemizde güzel izler bırakan Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılı hizmetler diliyorum. Silivri’ye atanan Trabzon Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan’a da hayırlı olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum