Tekin, İmamoğlu'na Verdi Veriştirdi: "Nalburdan Musluk Alıp Silivri'de Çeşme Açılışı Yapsın!"

Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminde AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu CHP’lilerin  başarılı bir kamu yöneticisi profili olarak lanse etmesini eleştirdi. İmamoğlu’nun çalışmadığını ve hizmet yapmadığını söyleyen Tekin, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan kayak tesisi talebinde bulunarak, “Tatil başkalarına yakışmıyor ama ona yakışıyor. Hiç değilse gelsin tatilini burada yapsın. İşte onun için de buraya kayak merkezi lazım çünkü kayak merkezi olmadan adam gidip tatil yapmıyor!” ifadeleriyle mecliste tansiyonu yükseltti.  

Tekin, İmamoğlu'na Verdi Veriştirdi: "Nalburdan Musluk Alıp Silivri'de Çeşme Açılışı Yapsın!"
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2021 - 13:38 - Güncelleme: 05 Temmuz 2021 - 13:46

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin, Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verdi veriştirdi. İmamoğlu’nun İstanbul'da büyük vaatlerle ancak hizmet sağlayamadığını söyleyen Tekin, “Hiç değilse gelsin tatilini burada yapsın” diyerek Başkan Volkan Yılmaz’dan Silivri’ye kayak tesisi yapmasını talep etti.

“CHP’LİLERE SORSAK İMAMOĞLU, GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ İBB BAŞKANI!”

AK Partili Ömer Tekin, mecliste gerginliği tırmandıran konuşmasında şunları söyledi:


“Bir meclis üyesi olarak değil de bir vatandaş olarak Volkan Başkanımızdan bir talebim var. O da şu; Silivri’ye bir kayak tesisi yapmasını istiyorum. Nedenini anlatacağım. Silivri’nin kalkınması için çok iyi olacak. Melih kardeşimiz Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı icraatlardan bahsediyor.  Hangisine sorarsak soralım Ekrem İmamoğlu’nun şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi İBB Başkanı olduğunu söylerler.

“GELSİN BİRAZ DA SİLİVRİ’Yİ KALKINDIRSIN”

Yaptığı icraatlardan hepsi memnun, İstanbul’u şahlandırdığını söyleyeceklerdir. Madem öyle Ekrem İmamoğlu gelsin biraz da Silivri’yi kalkındırsın! Burası da İstanbul’un bir ilçesi, burayı da kalkındırabilir.

“TEMEL ATMAMA VEYA BORÇ ALMA TÖRENLERİNDEN BİR TANESİNİ DE BURADA GERÇEKLEŞTİREBİLİR”

Örneğin bir temel atmama töreni de burada yapabilir veya borç alma törenlerinden bir tanesini gelip burada da gerçekleştirebilir. Burada bir metro yok ama Kaymakamlığın arkasında bir metro çalışması başlatıp tekrardan üstünü kapatabilir. Veya buraya geleceği zaman nalburdan 3-5 tane musluk alıp bir çeşme açılışı da yapabilir.

“HİÇ DEĞİLSE TATİLİNİ SİLİVRİ’DE YAPSIN, ONUN İÇİN BURAYA KAYAK MERKEZİ LAZIM”

Burada Melih bey sürekli onun icraatlarından bahsediyor daha doğrusu sözlerinden. Tatil başkalarına yakışmıyor ama ona yakışıyor! Hiç değilse gelsin tatilini burada yapsın. İşte onun için de buraya kayak merkezi lazım çünkü kayak merkezi olmadan adam gidip tatil yapmıyor.”

MUHALEFET SAVUNMAYA GEÇTİ

AK Partili Ömer Tekin'in bu sözlerinin ardından muhalefet kanadı sıralarından tepki sesleri yükseldi. CHP Grubu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun israf düzeninin belini kırdığını, kamu kaynaklarının yönünü halka çevirdiğini ve 2 yılda İstanbul'da yepyeni bir düzen kurduğunu ifade ederek savundu. 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum