Melih Yıldız'dan, Ekrem İmamoğlu Uyarısı: "İşleyen Çarka Çomak Sokmayın!"

CHP'li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis toplantısının bugün yapılan I. Birleşiminde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hizmet yapmadığına yönelik gelen eleştirilere ateş püskürdü. “Silivri’yle ilgili gündem maddesi geldiğinde biz Büyükşehir’de AK Partili arkadaşlarla ve Belediye Başkanımızla işbirliği içinde meclisten geçmesi ve Silivri’mize yatırım yapılmasıyla alakalı tek vücut, tek ağız oluyoruz. Lütfen işleyen çarka çomak sokmayın” diyen CHP’li siyasetçi, “Silivri hem Büyükşehir Belediyesi tarafından hem zaman zaman hükümet tarafından, belediyemizin de yaptığı çalışmalarla 3 koldan birden hizmet almaya çalışırken söylemlerinizle lütfen bu yapılan çalışmalara ket vurmayın. Siz de hizmet yapın biz de size teşekkür edelim” şeklinde konuştu.

Melih Yıldız'dan, Ekrem İmamoğlu Uyarısı: "İşleyen Çarka Çomak Sokmayın!"
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2021 - 14:34 - Güncelleme: 05 Temmuz 2021 - 14:41

Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminde AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu CHP’lilerin başarılı bir kamu yöneticisi profili olarak lanse etmesini eleştirdi. İmamoğlu’nun çalışmadığını ve hizmet yapmadığını söyleyen Ömer Tekin, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’dan kayak tesisi talebinde bulunarak, “Tatil başkalarına yakışmıyor ama ona yakışıyor. Hiç değilse gelsin tatilini burada yapsın. İşte onun için de buraya kayak merkezi lazım çünkü kayak merkezi olmadan adam gidip tatil yapmıyor!” ifadeleriyle mecliste tansiyonu yükseltti.

Ömer Tekin’in bu sözlerini karşılıksız bırakmayan CHP'li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, “En azından bu dönemde şunlar olmuyor arkadaşlar; Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arsalar satılıp da imar değişikliği yapılarak tekrar Büyükşehir Belediyesi tarafından geri alınmıyor” dedi.


Melih Yıldız, konuşmasında şunları kaydetti:


“GEÇMİŞ DÖNEM İBB YÖNETİMİNDEKİ İMAR YOLSUZLUKLARI, EKREM İMAMOĞLU DÖNEMİNDE OLMUYOR”

"AK Partili meclis üyesi arkadaşlar doğal olarak yapılan hizmetleri görmek istemiyorlar ya da görmezden geliyorlar. En azından bu dönemde şunlar olmuyor arkadaşlar; Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arsalar satılıp da imar değişikliği yapılarak tekrar Büyükşehir Belediyesi tarafından geri alınmıyor. Farkındasınız değil mi, geçmiş dönemde meclis üyeliği yapan arkadaşlarımız var?

“AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENLERİNE KATILMADIĞINIZ İÇİN BÜYÜKŞEHİR MARİFETİYLE YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMÜYORSUNUZ”

Sizler Silivri’de yapılan açılışlara, temel atma törenlerine hiçbiriniz icabet etmiyorsunuz. Katılsanız Büyükşehir eliyle Silivri’de yapılan hizmetleri göreceksiniz. Ben burada sözleri söylemiyorum, yapılanları ve kesin yapılacakları söylüyorum ama eksiklikler varsa sizler de bizleri uyarırsınız, o konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi olarak elimizden gelen mücadeleyi veririz. Bunun örneğini az önce Sami beye Seymen Tarımsal Kalkınma Kooperatifine yapılacak makine ve ekipman desteği için Büyükşehir Meclisi’nde verdiği mücadeleden ötürü teşekkür ederek ispatladığımı düşünüyorum.

“BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE SİLİVRİ İÇİN TEK VUCUT HAREKET EDİYORUZ, İŞLEYEN ÇARKA ÇOMAK SOKMAYIN”

Silivri’yle ilgili gündem maddesi geldiğinde biz Büyükşehir’de AK Partili arkadaşlarla ve Belediye Başkanımızla işbirliği içinde bu meclisten geçmesi ve Silivri’mize yatırım yapılmasıyla alakalı tek vücut, tek ağız oluyoruz. Lütfen bu işleyen çarka çomak sokmayın. Silivri hem Büyükşehir Belediyesi tarafından hem zaman zaman hükümet tarafından, belediyemizin de yaptığı çalışmalarla 3 koldan birden hizmet almaya çalışırken söylemlerinizle lütfen bu yapılan çalışmalara ket vurmayın. Siz de hizmet yapın biz de size teşekkür edelim.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum