TÜGVA Silivri, 2. İlçe Şurasını gerçekleştirdi

Türkiye Gençlik Vakfı Silivri İlçe Temsilciliği, Önder Yılmaz Sahnesi’nde 2. İlçe Şurasını gerçekleştirdi. Yıl içerisinde yapılan faaliyetlerin kamuoyu ile paylaşıldığı programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

TÜGVA Silivri, 2. İlçe Şurasını gerçekleştirdi
Editör: Yaz Dostum
27 Kasım 2021 - 17:03 - Güncelleme: 27 Kasım 2021 - 17:14
Türkiye Gençlik Vakfı Silivri Ailesi Hasan Özen’in temsilciliğinde sürdürmekte olduğu gençlik faaliyetlerinin her geçen gün etki alanını genişleterek hızla büyümeye devam ettiğini düzenlenen programda gözler önüne serdi. 2. İlçe Şurasını gerçekleştiren vakıf son bir yılda gerçekleştirdiği ve önümüzdeki dönemde yapmayı planladığı proje ve faaliyetlerini kamuoyunun bilgisine sundu.

Programa TÜGVA İstanbul İl Temsilcisi Dr. Emrullah Şanlan, İl Teşkilat Koordinatörü Ömer Faruk Toktekin, Bölge Sorumlusu Muhammed Çavak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Emekli Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri Halis İşler, Silivri İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Okul Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tayyip Tellioğlu, Alperen Ocakları Silivri İlçe Başkanı Ramazan Sarıboğa, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.



Türkiye Gençlik Vakfı Silivri İlçe Temsilcisi Hasan Özen yapmış olduğu konu ile ilgili açıklamalarında şunları söyledi;

“Aşkı Şeyh Galipten, Sanatı Fuziliden, Mimariyi Sinan’dan, Teknolojiyi El-Cezeri’den hasılı kelam, pergelin bir ayağını medeniyetimize  sabitleyecek, diğer ayağıyla da dünyayı dolaşıp, bulduklarımızı, kendi öz potamızda eritecek, ve denizin bittiği yerde, gemileri karadan yürüten, Fatihler yetiştirecek bir vakıf olma derdindeyiz. İlçe şûramızı büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdik. Bizleri şereflendiren gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürler. O iki kutlu belde, Mekke ve Medine’nin ruhunu alan. Söğütte temelleri atılan, 3 kıta ve 7 iklimde İlahi Kelimetullah için Nizam-ı Alem-i hakim kılan bu dava; Oturanların değil, çalışanların duranların değil, koşuşturanların konuşanların değil, iş yapanların omuzlarında bu günlere geldi. Türkiye Gençlik Vakfı olarak, çağı, tüm gereklilikleriyle ve teknolojisiyle okuyacak, Kendi medeniyetimizin önündeki buz dağlarını, iman yüklü soluklarımızla eriteceğiz.”



Program, vakıftaki gençlerin bu özel gün için hazırlamış oldukları şiirleri okumalarının ardından sona erdi.

Haber : Batuhan Güçlü


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum